Pajero 3.5 LPG Yakıt

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BİROL37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,040
Ynt: Pajero 3.5 LPG Yakıt

Bir de şehir içi demek Şişli, taksim, Mecidiyeköy'de araç kullanmak demektir. TEM'de E-5'te araç kullanıp şehir içi hesabı yapan arkadaşlar yanlış yapıyıor. Sabrı olan varsa akşam 18:00-20:00 arası şehir içinde araç kullansın Smiley

Hahaha öyle biryerde bu aracı kullanmaya niyeti olan varsa tez elden vazgeçip ikinci bir (binek) araç almalı, araç bedelini fazlasıyla yakıt tasarrufundan çıkartacaktır. ;D

Etiketler

merhaba arkadaşlar benimde 3.5 v6 pajerom var. haziran ayınan beri kullanıyorum. belirttiğiniz rakamlar bendede aynı . fakat kışın işin içine birde benzin tüketimi giriyor. kısa mesafede zaten lpy ye geçmiyor , yada tam geçiyor gideceğiniz yere varmış oluyorsunuz. bunuda hesaplayınca tüketim bayağı artıyor. fakat iş araziye çıkınca tüketim filan hepsi boş. gelsin çamurlar hepinizin çamuru bol olsun arkadaşlar ;D

serkan35' Alıntı:
dıseldir o ya 1,4 ler dısel şirkette 3 tane var bizim onlardan 18 kuruş falan yakar dikkatli kullanılırsa ,,ama benzinlisini bilmiyorum
yok dizelleri 1.5 bu araç lpg li zaten petrolde karşılaştık lpg alıyordu

Merhabalar.Konu gözüme çarptığı için markanın içinde olmasamda bende lpg kullanan biri olarak fikir yürütülmesi açısından katkıda bulunmak istedim.Bnede 98 model 5.9 grand cherokee kullanıyorum.İstanbul şehiriçinde 58-60 kuruş(beşiktaş ve nişantaşı civarı sürekli dur-kalkta),şehiriçi-otoyol karışık 50-55,otoyolda da 40 kuruş yakıyorum normal sürüş tarzında.Fikir verir diye düşündüm..

bu pompa fiyatları ile hala ekonomik araç var mı canım memleketimde?
Grin Grin

Sakın ola var demeyin. Fiyatları ona göre belirleyip zam yaparlar sonra o aracın tüketimiyle ev kirası gibi benzin/lpg/mazot neyse ödemeye başlarsınız. Bir sonraki aşama 1.0 dizel motora lpg takmak olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri