Pajero 2.6 (95 model)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,773

jeeper

onLy in JeeP...!
Yer
sakarya
herkese merhaba 2001 model skoda octaviamızı satıp 95 model 2.6 pajero aldık.hem cj5 hmde pajeromuz oldu.çok güzel bi araç.bu araç hakkında fazla bi bilgim yok.bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim=)
işte link'i http://www.sahibinden.com/1995_pajero_2600_3_kapi_4x4_orjinalWQQaXQQ7010737WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Pajero 2.6 (95 model)

Yeni aracınız hayırlı olsun..Çok potansiyeli olan bağımsız süspansiyonlu bir araç almışsınız..85 modelini arkadaşımız Yüksel(yuysal) kullanıyordu , şimdi araç Sevtap hanımda..Bu araç ile yapılan Off-road a hepimiz hayranız.
Off-Road ekipmanları ile donatmayı düşünüyor musunuz ?

Ynt: Pajero 2.6 (95 model)

jeep34 abi su anda düşünmüyorum zaten cj5 imiz var.bununda arka difransiyelinde kilit var.şimdilik yeter gibi gözüküyor :smiley:

Maşallah çok güzel bir araç almışın hayırlı uğurlu olsun .Allah kaza bela vermesin.

Arkada kilit var demişin.Bildiğim kadarı ile elektirikli ve %100 kiltliyor.Büyük ihtimallede arkalar helezonlu.Bu araca herhangi bir modifikasyona gerek yok.Bu modeller doğuştan off-road cu.Mtr (çamur) lastkleride üzerinde.Belki ufak bir yükseltme ile birde vinc koyarsanız tadından yenmez.Başka hiçbir şeye ihtiyacınız olmaz.
Mükemmel bir tercih.Tekrar hayırlı olsun.

yüksel abi yorumun için teşekkür ederim.gerçekten bende çok beğendim.kilit sistemi elektrikli nasıl oluyor acaba :smiley:

İçeriden bi düğmeye basarak çalıştırılan.Yanlış bilmiyorsam manyetik kavramalar vasıtasıyla dişlileri hareket ettirip,differasiyeli kilitleyen bir sistem bazı araçlarda da var,sonradan da takılabilenleri var.

Çok güzel bir araç, yaşına göre km.si de düşükmüş baya, çok diri duruyor. Elimizde bir Corolla var, nakte çevirebilirsek bir Pajero daha gelecek foruma, 99 model LWB, ben Pajero'ya hayran oldum açıkcası. Bizim baktığımızda da elektrikli arka kilit var, düğmeye basınca elektrikli motor sesine benzer bir ses geliyor arkadan sanıyorum kitlemeyi yapıyor.

evet abi orj kmsi.çok güzel bir araç çok tatlı.duyduğuma gore 95 model pajero kısa şase çok yokmuş doğrumu acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri