Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
istanbulda çok sayıda anaokuluyla bağlantım var.Artık kullanmadıkları oyuncaklar varsa isticem.Eğer toplayabilirsem yollamak için kimle bağlantı kurmam gerekiyor ?
istanbulda çok sayıda anaokuluyla bağlantım var.Artık kullanmadıkları oyuncaklar varsa isticem.Eğer toplayabilirsem yollamak için kimle bağlantı kurmam gerekiyor ?
şöyle yapalım..siz oyuncak konusunda yapabileceklerinizi yaptıktan sonra bennımle irtibata geçersiniz...ben de size adres ve ordaki sorumlu doktor arkadaşımın adını veririm..
sonra direk yollayabilirsiniz..ilk yardımlar hastane iletildi...çocukalrı bi görseydiniz....
bu sitede bu konuda sorumlu kişi benim özel mesaj da atabilirsiniz daha yapacak çok şey var bizim mattamız
bu adla facebookta bir sayfamızda mevcut ..face den gruba katılırsanız orda yapılanlarla ilgili yazılarıda görürsünüz..
facede grup herkeze acıktır...
böyle yani...ilginize gerçekten teşekkür ederim..
saygıyla
Samsun ili Ondokuzmayıs ilçesi karagöl köyü Karagöl Şehit Arif Çetin İlköpğretim okulu müdürüyüm. Okulumuz taşıma merkezi köy ilköğretim okulu okulumuzun anasınıfının oyuncaklarınıza ihtiyacı var .
Adres:Karagöl köyü 19 Mayıs/ Samsun
Tel:505 8002020 KEMAL İLYAS SAĞIR (OKUL MD.)
Aygül hanım okulumuzun ihtiyacı var bekliyoruz oyuncakları
kargo ile gönderecekseniz okul uzak olduğu için kargo gelmiyor ama biz şubeden alabiliyoruz.
ARAS kargo Atakum Samsun şubesine gönderirseniz şubeden gidip alınır.
Kolay gelsin
Samsun ili Ondokuzmayıs ilçesi karagöl köyü Karagöl Şehit Arif Çetin İlköpğretim okulu müdürüyüm. Okulumuz taşıma merkezi köy ilköğretim okulu okulumuzun anasınıfının oyuncaklarınıza ihtiyacı var .
Adres:Karagöl köyü 19 Mayıs/ Samsun
Tel:505 8002020 KEMAL İLYAS SAĞIR (OKUL MD.)
arkadaşlar siteyi u<un süre takip edemediğim için çağrıları geç gördüm.
kocaeli üniversitesindeki hastaneye bir çok yardım topladık
bir iş adamı çocuklara pijama dahi gönderdi...
burda ilginin az olması açıkçası beni şaşırrttı
yine de ilgilene arkadaşalra çok teşekkürler
ben oyuncak toplamaya devam ediyorum zira sırada başka hastanelerde var
eğer biriktirir vey< cevrenız den yardım bulabilirseniz özelden msj atın yenı hastanelerin adreslerini verririm bende..
haydi aradaşlar gayret