Outdoor Spor Güneş Gözlüğü

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan psychosiss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,226

psychosiss

Yeni Üye
Mesajlar
7
Tepkime Puanı
0
Xloop marka spor güneş gözlüğü tüm spor faaliyetlerinizde kullanabilirsiniz.
Fiyat:60tl
mail telefon yada özel mesaj ile ulaşabilirsiniz
05446764826
erdem.shn@hotmail.com


6977501505_0d1bbafa17.jpg



6979032155_9753505155.jpg



6832906890_55582fa7b3.jpg



6979031845_b7d32c25ea.jpg
 

Etiketler
Ynt: Outdoor Spor Güneş Gözlüğü

gözlüğün ön tarafının genişliği kaç cm acaba yani iki sap arası uzunluk
 






Ynt: Outdoor Spor Güneş Gözlüğü

Ben amerikadan getirtiyorum menşei china fakat piyasadaki dandik malzemeli, optiği göz bozan ürünlerden değil çünkü kendimde 3 yıldır bir fiil kullanıyorum
 

Ynt: Outdoor Spor Güneş Gözlüğü

Bu ürünlerde Amerikadan geliyor ve bunlarda Çin malı...
Sizin fiyatlar 3 katı pahalı.. Ebaydan bunları çok daha ucuza alabiliyoruz iken sizin fiyatlar çok değil mi ?

Buyrun kontrol edin..

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Xloop+&_sacat=0&_from=R40
 

Ynt: Outdoor Spor Güneş Gözlüğü

Yazdığın çok komik değilmi ya "Ebaydan bunları çok daha ucuza alabiliyoruz iken"

üstadım alabiliyorsan al tabi ben kimseyi kolundan tutup zorla gözlük satmıyorum ya :smiley:
 

Ynt: Outdoor Spor Güneş Gözlüğü

İstanbul da iseniz bayrampaşa forumda decatlon isimli firmada daha çok çeşit ve uygun fiyatlı bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy S II - Tapatalk ile gönderildi.
 

Ynt: Outdoor Spor Güneş Gözlüğü

yıllardır bu forumu okurum ama hiç üye olma gereği duymamıştım bilgilerimi zaten okuyarak elde ediyordum.

bu konuyu görünce kendimi tutamadım ve yazmak istedim çünkü bilmeden yapılan bir sorgulama var. öncelikle gözlüğü satan psychosiss arkadaşımıza teşekkür ediyorum bu imkanı en iyi ihtimalle 15 gün beklemeden sunduğu için bizlere.

ticaret hakkında ufak birşeyler söylemek istiyorum herkesin bildiği şeyler ama herzamanda gözardı ettiğimiz konular:

bugün en ufak birşey almak istediğimizde bile bunun fiyatlarının her yerde farklı olduğunu görüyoruz ama kalkıpta kimseye orda bu kadar burda niye bu kadar bu kadara ver vs gibi söylemlerde bulunmadan kendimize uygun olanını alıyoruz. Burda 2 arkadaşın yapmış olduğu tutum bence biraz kaba ebayde şu kadar, ben size şöyle söyleyim kendim aktif olarak e-bay kullanıcısıyım ve yıllardır vaktim olduğu sürece almak istediğim şeyleri ordan almaya çalışmışımdır fakat son 2 senedir bu tarz yurtdışı sitelerinden birşeyler almak ciddi sıkıntı haline gelmiştir. yani ebay e girip bakıp burda bu kadar diyene kadar bence bir almayı deneyip deneyim sahibi olsun insanlar sonra sende gel aynı sitede başka bir başlık altında kendi getirdiğin malını kendi istediğin fiyata sat. tabi gümrüğe takılmassa fiyatının 2 katı kadar vergi çıkartılmassa vs vs gibi etkenleride göz ardı etmeyelim ( bu arada 99$ altında bir sorun çıkmaz diye düşünmeyin şanslı iseniz çıkmaz daha 3 gün önce 8$ a aldığım bisiklet parçam gümrüğe geldi ve çok saçma sebeplerden geri gönderildi olabiliyor yani bunlar )

spor mağzaları tarifinde bulunulmuş siz hiç bir atıyorum telefoncuya gidip ordan alışveriş yapmak isteyen birisine bak şurda ilerde atıyorum yine Teknosa - Bimeks - Vatan - BestBuy vs vs vs var diyebiliyormusunuz satıcının yanında orda daha güzelleri daha ucuzları mevcut gibilerinden cümleler kullanabiliyormusunuz reel hayatınızda merak ediyorum çünkü bu tarz sanal ortamlarda bunu demek kadar kolay birşey yok bence.

fazla uzattım okuyan arkadaşlar umarım yanlış anlaşılmamışımdır ve değinmek istediğim konu anlaşılmıştır.

tekrardan psychosiss arkadaşımıza teşekkür ediyorum ve hayırlı işler dilerim. ( başka ürünlerinizde varsa görmek isterim kendi adıma )

Teşekkürler,
 






Ynt: Outdoor Spor Güneş Gözlüğü

selam ürün fiyat yer bilgisi paylaşmakta ne kadar sakınca var bilmiyorum bende arkadaşımın dükkanında duran çakmakları çakıları buradan satmıştım bazı arkadaşlar şu sitede daha ucuz daha farklı olanlarıda var diye yazdılar inanın kırılmadım hatta mutlu oldum çünkü alacak olanlarla mutlaka birgün kayaların dibinde denizin kıyısında batakta karşılaşacaktım çeşit kalite bilgisini herkes herkesle paylaşmalı özellllllikle alan kişilere rica ettim olumlu olumsuz ne gördüyseniz yazın ama burada şunu yapıyorlarsa haklısınız. bu malzeme sıkıntılı şurada şu fiyata orjinali var yazılıyorsa çok yerinde bu sitede 80 tl ye columbia mont satılmaya kalkışanda oldu ipliği pazara çıktı çünkü bir malın değeri belli sizin çekince koyduğunuz konuya gelince bu sitenin en güzel yanı herkes yorumunu en iyi şekilde ve özgürce yapıyor bardağın dolu tarafınıda görmekte fayda var öyleki bu siteden yorumları ne kadar okusanızda güven konusu ayrı bir konu bazıları dokunarak almak istiyor görmek istiyor denemek istiyor onlar için mağaza adı vermek bence sakıncalı değil fakat tekrar söylüyorum bu ürünleri almayın buradan alın çığırtkanlığıda doğru değil burası asıl amacı bilgi paylaşımı olan kısıtlı insanların üye olup bilgi paylaşımından haz aldığı bir site bir ürünü 3 5 tl yede satarsınız 50-100 ede o size kalmış ayrıca internetteki ürünü alacak kişi akakçe gibi ürün fiyatlarını karşılaştıran sitelere bakmadan zaten balıklama atmamıyor. bu siteyi seviyorum ve katılımcılarınında özel olduğunu biliyorum. alanada satanada hayırlı olsun.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,496
Mesajlar
1,518,841
Kayıtlı Üye Sayımız
172,158
Kaydolan Son Üyemiz
aysekayan95

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst