Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aymeka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,157
Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

aymeka' Alıntı:
teşekkür ederim burası da güzergahımda var. benim takıldığım konu et su alkol ürünlerinin satıldığı bir yer midir?

Güzelçamlı'da ki kamp alanı çok ufak. Normalde tekli klubeler var oraları kiraya falan veriyor ufakta kafeteriyası var ama adam orada bir alan ayırmış çadırlar için orada konakladık 2 gün. Ama yeri güzel merkeze yakın sahilin kenarında. Max 500 metrede ulaşırsın dükkanlara zaten.

Etiketler

MartinDavid' Alıntı:
Güzelçamlı'da ki kamp alanı çok ufak. Normalde tekli klubeler var oraları kiraya falan veriyor ufakta kafeteriyası var ama adam orada bir alan ayırmış çadırlar için orada konakladık 2 gün. Ama yeri güzel merkeze yakın sahilin kenarında. Max 500 metrede ulaşırsın dükkanlara zaten.
ücretsiz çadırımla kamp yapabileceğim bir yer yok mu? para vermek istemiyorum o tarz işletmelere zorunda kalmadıkça.

aymeka' Alıntı:
ücretsiz çadırımla kamp yapabileceğim bir yer yok mu? para vermek istemiyorum o tarz işletmelere zorunda kalmadıkça.

Yapabilirsin tabi hoşuna giden bir yere çadırını atabilirsin. Oralar hep ormanlık çamlık. Güzelçamlı'da deniz kıyıları hep dolu ama denize sırtını verip düz yürürsen 2-3 km karşında gür ormanı bulursun.

Benim önerim Didim Akbük'e gitmen olur. Orada Patio Beach Otel var. Oranın yan tarafı çamlık büyük ormanlık biz orada otele yakın bir çamın dibinde kalmıştık. Hem denizi harika mükemmel hem merkeze yakın hemde arkan ormanlık önün deniz. Tek sorun geceleri domuz ve tilki ile bolca karşılaşma ihtimalin. Tilkinin ve dişi domuzların insanlara zararı yoktur ama erkek domuz erkeklik taslayabilir bazen oda taş attınız mı kaçar.

Fotoğrafla göstereyim kaldığımız yeri ;

edit: Fotoğraftaki çam baya iri ve büyük. Onun büyük bir dalına çıkıp sırtını ağacın gövdesine yaslayıp kitap okumanı tavsiye ederim.

972201_10201066190313353_1154797102_n.jpg

1006237_10201066186593260_1349571317_n.jpg

MartinDavid' Alıntı:
Yapabilirsin tabi hoşuna giden bir yere çadırını atabilirsin. Oralar hep ormanlık çamlık. Güzelçamlı'da deniz kıyıları hep dolu ama denize sırtını verip düz yürürsen 2-3 km karşında gür ormanı bulursun.

Benim önerim Didim Akbük'e gitmen olur. Orada Patio Beach Otel var. Oranın yan tarafı çamlık büyük ormanlık biz orada otele yakın bir çamın dibinde kalmıştık. Hem denizi harika mükemmel hem merkeze yakın hemde arkan ormanlık önün deniz. Tek sorun geceleri domuz ve tilki ile bolca karşılaşma ihtimalin. Tilkinin ve dişi domuzların insanlara zararı yoktur ama erkek domuz erkeklik taslayabilir bazen oda taş attınız mı kaçar.

Fotoğrafla göstereyim kaldığımız yeri ;

edit: Fotoğraftaki çam baya iri ve büyük. Onun büyük bir dalına çıkıp sırtını ağacın gövdesine yaslayıp kitap okumanı tavsiye ederim.

aa hocam çok iyi bir yer mutlaka yazacağım burayı da duraklarıma. sadece tilki domuz olayı biraz sıkıntı yaratabilir, eğer ateş ortamı yasak değilse ateş yakabilirim.
dediğin gibi sırf kitap okumak için değer sanırım.

evet dikkatli olunması gerekir o zaman.

konu günceldir hala arkadaşlar.

para verilmeyecekse öylesine bir yere çadır kurulacaksa tekin olmayabilir, üstelik alışveriş de yapmak istiyorsan kampinglerde kalabilirsin. kabul ediyorum harika yerler yok bu civarda kamping olarak, genelde emekli modu. benim tavsiye edeceğim bir yer de yok malesef, ben izmirdeyim ve sadece haftasonu için bile gidecek bu tip ideal yerimi bulamadım. Foça civarına bakabilirsin, tatlı bir coğrafya, temiz deniz. eski foça ve yeni foça arası güzel çamlık koylar var, oraları düşünebilirsin, merkezde değil ama izbe yerler de değil. şimdi aklıma gelen yerler buralar eğer kamping istemiyorsan. ben bu konuyu ve civarı sürekli olarak araştıırıyorum, dediğim gibi haftasonu ideal mekanımı bulmak için. kayda değer biryer bulursam paylaşırım yine.

gozdeucyildiz' Alıntı:
para verilmeyecekse öylesine bir yere çadır kurulacaksa tekin olmayabilir, üstelik alışveriş de yapmak istiyorsan kampinglerde kalabilirsin. kabul ediyorum harika yerler yok bu civarda kamping olarak, genelde emekli modu. benim tavsiye edeceğim bir yer de yok malesef, ben izmirdeyim ve sadece haftasonu için bile gidecek bu tip ideal yerimi bulamadım. Foça civarına bakabilirsin, tatlı bir coğrafya, temiz deniz. eski foça ve yeni foça arası güzel çamlık koylar var, oraları düşünebilirsin, merkezde değil ama izbe yerler de değil. şimdi aklıma gelen yerler buralar eğer kamping istemiyorsan. ben bu konuyu ve civarı sürekli olarak araştıırıyorum, dediğim gibi haftasonu ideal mekanımı bulmak için. kayda değer biryer bulursam paylaşırım yine.
tilki, kurt vb. hayvanlar mevcut oluyor paso. izmir'de daha kamp alanı bulamadım, dediğin yerleri araştırayım. teşekkür ederim mutlaka paylaşmalısın :smiley:

Merhaba,

İzmir Urlada demirciye gelmeden altınköy var orada istediğin gibi kamp kurabilirsin ucret vermeden bakkal ve dusta var

mustafa_arslan' Alıntı:
Merhaba,

İzmir Urlada demirciye gelmeden altınköy var orada istediğin gibi kamp kurabilirsin ucret vermeden bakkal ve dusta var

peki soruşturduğumuzda tarif edilebilir bir yer mi?

Konuyu takipteyim, aslında bende istiyorum bu yaz böyle bir faliyet ama kısmet işte umarım bir an önce aradığın dostu bulur ve yollara koyulursunuz.

buradan olmasa da birini buldum ve herkese teşekkür ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR