otomatik l200 ön fren balatası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orkay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,558

orkay

Ana Kamp
Yer
Antalya-Ankara
merhaba arkadaslar.bugune kadar aracımı bakım ıcın hep servıse goturdum.ama artık canımada tak ettımı denır bilmem gecen gun servıse gittim balatalar artık beni degistir diyor.bir cift ön balata degisimi 350tl yuh dedim artık :mad:.yav bu parca fiyatları yuzunden arabadan soğuycam neyse lafıda uzatmadan piyasada satılan yan sanayi balatalar 45 .50 tl fiyatlarda bunları kullanan arkadaslar varmı?ses yapma veya gec kavrama gibi sorunlar oldumu bilgilendiriseniz sevinirim aracim 2008 l200 arazili otomatik.

Etiketler
Ynt: otomatik l200 ön fren balatası

diğer araçlarda fren balatası değişimi kaç senede veya kaç km.de yapılıyor bu konuda bilgin varmı.benimde aracım 2008 45000 de daha değiştirmedim balatalırımı.ama 4 senede 450 tl.normal değilmi.bende 45000. km bakımına gideceğim 450-500 tl istiyorlar daha pazarlık aşamasındayız. :D

Otomatik vites ise şanzıman yağının değişimi tutuyor. Yaklaşık 10 lt yağ alıyor.

Bugün yetkili servisle yaptığım görüşme de balataların yetkili servis dışında değişiminin garantiyi etkilemediğini öğrendim,ötme yapmayacak kaliteli bir balata bulun dışarda değiştirin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR