Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,643

foco

Tarsus Off-Road Kulubu
Yer
tarsus
otokar dan yeni bir defender almak istiyorum ama bircok farkli yorum aldim insanlardan coguda kotu birde sizlerin fikirlerini almak istedim
saygilar

Ynt: Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen.

Kasım Bey;

Sıfır Defender almak istiyorsanız, Ocak 2009'u bekleyin. Otokar yeni puma motoru ile sunacak Def'i. Şimdi alırsanız 300TDI gelir.

iyi günler.

tesekkurler

bu aracın sıfırı otokarda ne kadardır?

http://www.otokar.com.tr/db/tr/fiyat_listeleri/pdf/MART%20F%C4%B0YATLAR2.pdf

sıfır fiyatına iki tane yenilenmiş defender alın bence.Birini v8 benzinli birini 300 tdi bakın keyfinize ;D ;D

otokar'dan alabileceğiniz aracın, sadece "kamyonet" olabileceğinin farkında olduğunuzu umarım. sanırım ağustos 2006'da çıkan bir yasa ile, arazi araçları üretiminde ve ithalatında ABS zorunluluğu getirildi. Otokar da, asıl büyük müşteri kitlesi yurt içi ve yurt dışı, askeri amaçlı kullanıcılar olduğu için, gerekli modifikasyon/yatırımı yapmadı, ve sivil kullanım için sipariş üzerine defenderların kamyonet tipini üretiyor...ÖTV'leri düşürülmüş olsa da, kamyonet için hiç de ucuz değil...

yavuz-çelikel' Alıntı:
sıfır fiyatına iki tane yenilenmiş defender alın bence.Birini v8 benzinli birini 300 tdi bakın keyfinize ;D ;D

Doğru söze ne demeli...

walker' Alıntı:
otokar'dan alabileceğiniz aracın, sadece "kamyonet" olabileceğinin farkında olduğunuzu umarım. sanırım ağustos 2006'da çıkan bir yasa ile, arazi araçları üretiminde ve ithalatında ABS zorunluluğu getirildi. Otokar da, asıl büyük müşteri kitlesi yurt içi ve yurt dışı, askeri amaçlı kullanıcılar olduğu için, gerekli modifikasyon/yatırımı yapmadı, ve sivil kullanım için sipariş üzerine defenderların kamyonet tipini üretiyor...ÖTV'leri düşürülmüş olsa da, kamyonet için hiç de ucuz değil...
ben iki üç ay önce telefonal sordum.istenilen tipte araç satışı yapmaktalar.Ekstar her hangi bir istek varsa o konuda pek sicak bakmamaktalar.standartların dışına pek çıkmamaktalar.

Standart Defender 110 SW modelini üretip size satsalar bile fiyatı sanırım 80 bin TL civarlarında olacaktır. Yavuz'un da dediği gibi bu paraya bir V8 bir de 300Tdi veya Puma toplanırki tadından yenmez. Biri bakımda diğeri arazide full time Defender keyfi :smiley:

Merhabalar,
Aslında bu talebe bir çok yorum yapılabilir ama ben önce neden sıfır bir defender almak istediğinizi anlamadım.
Saygılar,

ayrıca sıfır defender 20 küsür sene önceki arabayla ayni görünüşte. jant, panjur, göğüs vs ufak tefek değişikliklerin dışında görünüş olarak aynı. yeni nesil bi araç duruşu yok. ben defender 110 u çok seviyorum ama en az 4 katı para veripte 20 yıl önceki görünüşüne sahip bi araç almayı istemezdim. naçizane fikirlerim bunlar benimde.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR