Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,855
Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009)

DSCF2333.jpg

DSCF2334.jpg

Etiketler

TUĞRUL' Alıntı:
Arkadaşlar sizleri kıskanmamak elde değil aranızda olamadığım için şimdi daha fazla üzüldüm ekip çalışması diye buna derim inşaallah bütün arkadaşların desteğiyle daha iyi şeyler yapacağız emeği geçen herkesin eline sağlık selamlar.

kısmet tuğrul bey ama bidahakinde seni aramızda görmek isteriz

Hakikaten Bünyamin abi Tuğrul abide aramızda olsa dahada keyifli olurdu

Resimlerin devamı birazdan....

Bünyamin_01' Alıntı:
eline sağlık canım kardeşim herzaman derim sen bu işi biliyorsun ama şimdi şunu farkettim okadar çok arkadaşımız varki bu gibi gezilere katılmak isteyen ve seven ama eksik şu ki boyle bir siteden haberdar değiller bizler bu gibi etkinlikler yaptıkça inanıyorum ki zamanla sayımız ikiye katlayacaktır birdahaki geziye şimdiden hazırlanalım rotaları belirledik sadece zaman ayarlanacak raçları hazırlayın hatta iki günlük bir gezide olabilir kamp yapma açısından herkese saygılar.

Gezi için senden tarihi bekliyoruz Bünyamin abim kamp güzel olur ama katılım olurmu kampa onu önceden sormak gerek bence

Fatih kardeşim sende olmazsan bu kadar fotoyu kim yüklerdi bilmiyorum ellerine sağlık sanki gezmiş gibi oldum kamp işi çok iyi olur planı şimdiden yapalım bari benimde 10 günlük iznim önümüzdeki günlerde olacak o zamana rastgelirse çok iyi olacak.Bünyamin beyinde formu yerinde lada ile döktürmüş

Ne demek Tuğrul abi okul olmayınca bütün resimleri ekliyorum :smiley: kamp işi umarım senin izinine denk gelir çok keyifli olur bundan eminim kaçırmamak gerek.Bünyamin abininde maşallahı var her zamanki gibi ortağım benim neticede:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri