Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 171
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,860
Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009)

Ne güzel bir alışkanlık tebrik ederim sizi.. Bizim de iş icabı ağır iş makineleri ile çalıştığımızdan emniyet tedbirleri almak çok önemli oluyor. Bende bu takıntı olmuş gibi kusura bakmayın. En yakın zamanda birlikte bir gezi organize etmek dileğiyle..
 

Etiketler

Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009)

Yetiştim Sami abi geliyor resimler ;D

DSCF2125.jpg


DSCF2126.jpg


DSCF2128.jpg


DSCF2129.jpg


DSCF2131.jpg
 













Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009)

ERLER' Alıntı:
Parkur çok güzeldi inanın para verseler bu kadar hiç kimse çalışmazdı ormanda ormancı gibi yolda karayolları ekibi gibi araçlarda gezenbilirci gibi savaştık herkesin ellerine sağlık

Gerçekten yorucu ve zorlu bir gezi olmuş, katılan herkesi tebrik ederim.
Fatih güzel özetlemişsin gezinizi...Mitsubishi gezisine gelemedin diye üzüldün ama bu gezi seni teselli etmiştir sanırım :smiley:

Selamlar
 

Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009)

Selamlar. Görüntü ve resimleri görünce heyecanı birkez daha yaşadım. Boşuna ZORKUN dememişler harbiden ZOR-KUN muşş :smiley: Herşey mükemmeldi. Bizi orada ağırlıyan Osmaniye gurubuna, özellikle Mustafa ERKİŞİ abime ve ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. Bu benim ilk gezimdi zaten siteninde yeni üyesiyim. Yeni yerler keşfetmek güzel dostluklar edinmek herşey çok güzeldi, akşam saat.19.00 a kadar aç kalmak ve o saate kadar çocukları idare etmenin dışında tabiki :smiley: Haa unutmadan bir kahvenin 40 yıl hatırı varmış Mustafa bey süre başlamıştır unutmayın. ;)
 

Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009)

Arkadaşlar Üye olmadığım için faaliyetten haberim olmamıştı. Büyük su geçişini yaptığınız yerden iki klometre kadar önce benim evin önünden aşağıya iniyordunuz. Peşinize takılmak istedim ama davetsiz misafir konumuna düşmemek için gelmedim bir dahaki sefere artık aranızda olurum.

yev.jpg
 

Ynt: Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi (3 Mayıs 2009)

guzel ve yorucu bır gezı olmus.paylasım ıcın tesekkurler...
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Mesajlar
1,524,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst