Osmaniye, Ümmetler, Çaşırlı Keşif Gezisi (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,308
Ynt: Osmaniye, Ümmetler, Çaşırlı Keşif Gezisi (22 Kasım 2009)

ilk video hazır dikkatinizi çekerim şurdan geçersin diyen oğlum gösterdiği yere bakarmısınız. (Ona kalacak mirasımda yok ama ;D) Neticede geçtik ama

View My Video

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Sen genelde yüksek rakımlı yerleri biliyorsun mesele Aytepe'de yok daha düşüm rakımlarda var

Defender lar yüksek rakımlı yerlerde gezer mi demek istedin Yunuscum ;D ;D ;D

Hocam fotoğraftaki o harika deniz manzarası nereye ait ::smiley:

SDC' Alıntı:
Defender lar yüksek rakımlı yerlerde gezer mi demek istedin Yunuscum ;D ;D ;D

Hocam fotoğraftaki o harika deniz manzarası nereye ait ::smiley:

Bizim yayla yolunda birazdan videosunuda yükleyeceğim

th_CIMG2876.jpg
th_CIMG2882.jpg
th_CIMG2883.jpg
th_CIMG2893.jpg
th_CIMG2908.jpg
th_CIMG2911.jpg

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mete Hocam,
bölge çok güzel,görseller için çok teşekkürler.

Aslında biz çok amatör kalıyoruz makinalarımızda ilkel bu işi çok güzel yapan arkadaşlar var onlardan biri elimize geçse tadından yenmeyecek ama bunlarla idare edin artık.

Mete bey ben açıkçası bu işin amatör,prof yönünden bakmıyorum asıl olan bu nefesleri ,o havayı oralarda yaşayıp ilkel cihazlar (sizin ifadenizle) ilede olsa bizlerle paylaşmaktır ve paylaşım için çok teşekkürler.
Bende bu etkinlikleri sakarya civarında keremali dağlarına çıkarak (manzara muhteşemdir oradan bakınca) daha sonrada baskı balatanın kalan yüzde yirmisi ile istanbula dönerdim :D arşivi bir karıştırayım bakalım neler çıkacak daha sonra yayınlayama çalışırım.sanıyorum artık bu transporter ile 500 rakımlarda dolaşacağım gibi görünüyor.rahat dururmuyum bilmem araçta 4+4 zincirlerde varken gezmiş olduğunuz bu yerlerde pek tekin işler yapmıyorum hani ben :D :D
adapazarı civarı keremali dağını şiddetle tavsiye ederim. ama görüntünün net ve açık olduğu bir zamanda çıkılması çevreyi izleme açısından ben öyle bir günde çıkmayı başardım bir kaç denemeden sonra manzara inanlımazdı şöyle bir tarif etmek gerekse yönümüz batıya doğru karşımızda izmit körfezi. deniz gayet net yine hemen karşınızda sapanca gölü. sonra biraz daha sağa dönüyoruz adapazarı,sağa dönüyoruz hendek, taa bolu dağlarına kadar kadar daha sonra güney tarafında mudurnu ,pamukovaya kadar heryer ayaklarınızın altında tabiri ile gerçektende muhteşem bir görüntü harika eşsiz bir manzara.keremali dağının güzel bir manzarası ile bitiyorum.
[attachment=1]

KEREMALİ DAĞI.jpg

Hocam bizi gezdircenmi buralarda Agzimizin suyu akdi vallahi :smiley: :smiley: :smiley:

seyyah-34' Alıntı:
adapazarı civarı keremali dağını şiddetle tavsiye ederim. ama görüntünün net ve açık olduğu bir zamanda çıkılması çevreyi izleme açısından ben öyle bir günde çıkmayı başardım bir kaç denemeden sonra manzara inanlımazdı şöyle bir tarif etmek gerekse yönümüz batıya doğru karşımızda izmit körfezi. deniz gayet net yine hemen karşınızda sapanca gölü. sonra biraz daha sağa dönüyoruz adapazarı,sağa dönüyoruz hendek, taa bolu dağlarına kadar kadar daha sonra güney tarafında mudurnu ,pamukovaya kadar heryer ayaklarınızın altında tabiri ile gerçektende muhteşem bir görüntü harika eşsiz bir manzara.keremali dağının güzel bir manzarası ile bitiyorum.

Tarifi bile güzel mutlaka görmek isterim.

mete ağbi çok güzel bir gezi olmuş, osmaniye de sayende merak ettiğim ve gezmeyi istediğim rotaların içine girdi,bu gezide emeği geçenlerin ayaklarına sağlık paylaşım için teşekkürler.

sinan54' Alıntı:
mete ağbi çok güzel bir gezi olmuş, osmaniye de sayende merak ettiğim ve gezmeyi istediğim rotaların içine girdi,bu gezide emeği geçenlerin ayaklarına sağlık paylaşım için teşekkürler.

İnşallah Sinan ilk fırsatta gel. Ben sana rehberlik yaparım.

pazartesi sabah sabah işe başladıktan sonra bu resimlere bakmak ve orada o havayı soluyorumuş gibi hissetmek güzel oldu ;D paylaşım için teşekkürler.

sağol abi inşallah bir de terios sizin gezilere ayak uydura biliyormu bizim bir arkadaş var o bizimle gelmeye korkuyor, ona bilgi verme açısından teşekkür ederim

sinan54' Alıntı:
sağol abi inşallah bir de terios sizin gezilere ayak uydura biliyormu bizim bir arkadaş var o bizimle gelmeye korkuyor, ona bilgi verme açısından teşekkür ederim

Terios benim gidebildiğim her yere gidiyor hatta hafif olduğu için bazan benim gidemediğim yerlere bile gidiyor ;D Söyle arkadaşına arabasına güvenebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler