Osmaniye OffRoad Gurubu Tanışma Gezisi (13 Aralık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,230
Ynt: Osmaniye OffRoad Gurubu Tanışma Gezisi (13 Aralık)

amanos80' Alıntı:
Ali; zor şartlara aileni getirerek, güzel günleri yalnız kendine sakıyor olmayasın? ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Öyle değil aslında, ama bundan sonra tüm gezilerde yanlızım ;D

Etiketler

Hocam şu manzaralı kare beni maahvediyor :smiley: içim gitti :smiley: Sanıyorum kebaplı kareyide Cihan çok sevecekdir..

Orda olamadık İnşallah başka zaman...

ufukozkan' Alıntı:
Hocam şu manzaralı kare beni maahvediyor :smiley: içim gitti :smiley: Sanıyorum kebaplı kareyide Cihan çok sevecekdir..

Orda olamadık İnşallah başka zaman...

Kerim'e dediğim gibi sadece erteledik. İnşallah o güzellikleri senin Objektifinden daha güzel yansıtacağız.

Mete Hocam resimler için teşekkürler. Dün burada resmen sel vardı dağın halini hayal bile etmek istemem. Ben Osmaniyeden cumartesi gece 11 gibi geçtim ancak yorgunluktan arabanın koltuğundan kalkacak halim kalmamıştı pazartesi sabah ancak yataktan kalkacak hale geldim o sebeple de sizi aramadım. Bu arada bizim ekip bu hafta itibari ile tamamlandı.

yasarergun' Alıntı:
Mete Hocam resimler için teşekkürler. Dün burada resmen sel vardı dağın halini hayal bile etmek istemem. Ben Osmaniyeden cumartesi gece 11 gibi geçtim ancak yorgunluktan arabanın koltuğundan kalkacak halim kalmamıştı pazartesi sabah ancak yataktan kalkacak hale geldim o sebeple de sizi aramadım. Bu arada bizim ekip bu hafta itibari ile tamamlandı.

Bu tarafa gelmek istediğinizde haberimiz olduğu anda bizde hazır oluruz hocam. Bekleriz.

Öcelikle Mete hocama ve ailesine misafirperverliginden dolayı çok teşekkür ederiz .

Giderken yağmurun zayıflamasını beklerken dönüşte sisin azalmasını diledik. O kadar zor şartlar arasında buluşmamıza rağmen taraflar bibirlerini yakından tanıma ve kaynaşma fırsatı buldu diye düşünüyorum. Herkeze sevgi ve saygılarımı sunuyorum...

Ertan sende de fotoğraf vardır eklersen sayfayı renklendirirsin.
Evet gezi gerçekten çok samimi bir ortam içerisinde geçti. Ali kalkmış taa Mersinden gelmiş, Mustafa Bey bütün ailesini toplayıp geldiği yetmiyormuş gibi birde bizim eve uğrayıp bizim çocukları toplamış (Biz Cumdan gitmiştik) getirmiş.
Hava şartları ağırdı ama onun da tadı bir başka oldu.

IMG_1977.jpg
IMG_1975.jpg
IMG_1981.jpg
IMG_1982.jpg

Ertan Teşekkürler hepsi bumu ;)

Valla Mete abi giderken yamğurdan dönüştede ise sis'ten fotoğraf çekme fırsatı fazla bulamadım . :smiley: Çok güzel sahneler vardı aslında ama fotoğraflamak mümkün olmadı . Zihnimizde kalmaktan öteye gidemedi :D :D

Ertan Erkişi' Alıntı:
Valla Mete abi giderken yamğurdan dönüştede ise sis'ten fotoğraf çekme fırsatı fazla bulamadım . :smiley: Çok güzel sahneler vardı aslında ama fotoğraflamak mümkün olmadı . Zihnimizde kalmaktan öteye gidemedi :D :D

Siste ben birde yoldan çıktım çamura saplandım. Canı derdimize düştüğümüzden fotoğraf aklımıza gelmedi ;D ;D ;D

Kesinlikle size katılıyorum Mete abi can derdindeyken fotoğraf derdine düşmek olmaz :D :D

resimleri bugün gördüm süper olmuş hava şartları zorlu olabilir ama bu tür etkinlikler bu havalarda güzel olur vallahi çok iyi olmuş hocam bu arada ali yine etin başında adanadan geçerken bi haber verseydi belki bende gelirdim kaçak mustafa abiyide sayenizde görmüş oldum kahveyi yudumlarken zevkten dört köşemaşallah ellerinize sağlık çok iyi olmuş zamanlama süper.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.