Carpentoyu gidip uerinde inveledim resimlerden daha güzel ve çok kullanışlı. 55bin TL gibi fiyatı var kullanılan her malzeme ithal. O1 belgesine baş vurmuşlardı alacaklarmış belki almışlardır. Şöyle bir durum var yurt dışına çıkabiliyorsunuz bu karavan ile çünkü avrupaya ihrac ediliyor ve kullanılan malermelerin kaydı olduğu için mesela elektrik aksamı falanca marka, şası al ko vs bunlardan ötürü geçiş sağlanıyor.
Ben güney karavan ile yurt dışına çıkabilen görmedim...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler cevabınız için. O1'i almayı planlaması bile bence önemli bir gösterge işini ciddiyetle yapıyor olduğu konusunda. Fiyatı benim bütçemi de, bütçem elverse dahi, ilk karavana vermeye gönlümün/aklımın razı olacağı miktarı da çokça aşıyor.
Güney Karavan'la yurtdışına çıkışlarda sorun yaşayan bildiğiniz birileri var mı? 750 kg altında olup, O1 belgesi vs ile belgeleri eksiksiz olan yerli üretim bir tek Güney var diye biliyorum. Biz birkaç ay sonra iki aile ortaklaşa Güney Midi almayı planlıyoruz, yurtdışı konusu da aklımızın bir kenarında olan bir şey. O yüzden soruyorum.