orta difflock

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkingedik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,566

erkingedik

DİSCOVERY II V8
Yer
Konya
Merhaba,

2000 model discovery 2 aracim var,
benzer araci olupta orta diff lock uygulamasi yaptiran var mi?
bilgi rica.

Erkin

Etiketler

Ynt: orta difflock

Tesekkur ederim,

Bu linkleri daha once inceledim, oldukca karisik bir montaj sekli var.
karisik olmasindan dolayi daha once tecrubeli biri var mi? yok mu? onu ariyorum.

Merhaba
Bilidiğim kadarıyla Disco 2 lerde kurulu orta defrensiyel kilidi var düzen kurulu sadece bir aparat sayesinde faal duruma geçiyor bence bir araştırın .
Saygılar...

Youtube'da bir video görmüştüm bununla ilgili. Eleman anlatıyor ve bir konu mankeni bayan da tüm işlemleri tarif edildiği şekilde uyguluyordu.
Videoyu bulursam linkini eklerim.

erkingedik' Alıntı:
Tesekkur ederim,

Bu linkleri daha once inceledim, oldukca karisik bir montaj sekli var.
karisik olmasindan dolayi daha once tecrubeli biri var mi? yok mu? onu ariyorum.

Linki atamıyorum ama "Lucky 8 Ashcroft CDL Install" diye araştırın, bulacaksınız.

Şenol bey,

Tesekkurler o linki biliyorum:smiley: izledim.
Ogrenmye calistigim gezenbilir de bunu yapabilen var mi?

Merhaba, ben yaptırdım, uygun bir zamanımda anlatırım, şu sıralar biraz yoğunum (iş bazlı)

Enis bey,

Tesekkurler, izmire yolum dusutugunde tanismak isterim.
Maliyeti konusun da bilgi verebilirmisiniz. Ara baglanti elemanini bulabilmek mumkunmu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR