Ormanlı Keşif Gezisi (25 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,631
Ynt: Ormanlı Keşif Gezisi 25.11.2007

VitaEsMorte' Alıntı:
34 F... plakalı Disco'nun sahibi kimdir acaba? Ben kendisini Cuma günü trafikte gördüm, uzun uzun bakıştık da yanaşıp selam vermek nasip olmadı ne yazık ki :smiley:
Metin abi o :smiley: arabasını Oktay'dan kurtarırsa gezilere daha sık gelecek umarım ;D ;D ;D

Etiketler

682186.jpg

682272.jpg

682274.jpg

682277.jpg

682280.jpg

682283.jpg

682284.jpg

Nadir abi zevkli bir gezi olmuş resimlerden öyle görünüyor.En kısa zamanda sizlerle görüşmek üzere

Ve mutlu son.Dere kenarında şahane bir havada yemek zamanı.Sağolsun Heytem parkura başlamadan balıkların siparişini vermiş.Taze tutulmuş turna tava ve çoban salata ve de güzel insanlar.Abi hayatta daha ne istenir ki ? ;D ;D ;D

682292.jpg

682293.jpg

O kadar acıkmışız ki , yemek yerken resim çekmeyi düşünememişiz. ;D

682297.jpg

682299.jpg

682301.jpg

682302.jpg

Bende ki resimler bu kadar.Başka çekenler varsa bekliyoruz.
Sevgiyle , sağlıcakla kalın.

Ellerinize saglık arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş..Sizleri kartepedede görmek isteriz..

Nadir abi ellerine sağlık, fotolar çok güzel, bende de bi kaç tane var, gece eklerim bi eve gideyim
inşallah traktörlerin de zorlandığı derin kanalın devamındaki parkurları çekmişimdir, çok ileri seviye parkurlarla dolu Ormanlı
zaten ik defa traktörün 4-5 kez ileri geri yaparak geçtiği bir yer gördüm, genelde rahat takılırlar :smiley:

Nadir bey, acmat yine hayranlığımı kazandı diyerek mütevazi davranmışsınız.sonuçta acmatı süren de sizsiniz.yardım almadan orayı çıkarak pilotajın önemi konusunda verdiğiniz ders için teşekkürler.güzel bi gezi olmuş

Ynt: Ormanlı Keşif Gezisi (25 Kasım 2007)

Deep' Alıntı:
Nadir abi ellerine sağlık, fotolar çok güzel, bende de bi kaç tane var, gece eklerim bi eve gideyim
inşallah traktörlerin de zorlandığı derin kanalın devamındaki parkurları çekmişimdir, çok ileri seviye parkurlarla dolu Ormanlı
zaten ik defa traktörün 4-5 kez ileri geri yaparak geçtiği bir yer gördüm, genelde rahat takılırlar :smiley:

Sevgili Mert
25.11.2008 gezinin 1.ci yıldönümü oluyor.İnşallah 3 ay içinde resimleri koyarsın.
Arkadaşını söyle , ( Sedat ) , kim olduğunu söyleyeyim demiş eskiler. ;D

Ynt: Ormanlı Keşif Gezisi (25 Kasım 2007)

Deep' Alıntı:

Mert , tam 1 senedir resmleri koyman için eve gitmeni bekliyorz. ;D

mogzilla' Alıntı:
Sağolasın Uğurcuğum. O güzellik sizlerle birlikte olunca oluyor.Fotolarda sıkıntı var.Şöyleki ; hem Acmat gibi bir kazuletle uğraş , hem foto çok zor oluyor.Onun için Hakan'ın kıymetini bilelim.Zaten onu bir elime geçirirsem gezenbilir için klonlamak üzere fakülteye götürecem. ;D
Parkura gelince , evet biz iyi halini gördük.Gerçi köylüler bu havada bile traktörle girilemiyecek bölgeler olduğunu söylediler.
Yağışlardan sonra varın gerisini siz düşünün.
Slmlar.
Nadir abi Bende resimler bakıp yaw negüzel hem gezip hemde fotograflamışlar diyecektim, mesajını gördüm ;D çok teşkkür ederim. Bence sizde gezip ortamı bize çok güzel aktarmışınız, fotograflama kadraj bir yandan offroad gayet başarılı. Parkurları görünce benim kuçuyu alıp direkt dalasım geldi. Gerçi o traktörün geçtigi yerlerde takılacagımız kesin, skidplate ve vinç kullanmak için uygun bir yer. Acmat olunca traktöre ihtiyacımız kalacağııda zanentmiyorum, bağla arkadan 5 vitara+3 CJ yürü git kardeşim.. ;D İnşalah birgün beraber bir gezi yaparız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR