Ormanlı Keşif Gezisi (25 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,613

mogzilla

Toys4BigBoys
Yer
Istanbul
Web
www.canpeyzaj.com
Çatalca Ormanlıda kısa bir keşif turu yaptık.Offroad grubumuz için yağacak yağmur ve karla birlikte girilmesi gerçekten zor ve zevkli geçecek parkurlar keşfettik.
Katılanlar
3 Discovery
1 XJ
1 Acmat

681637.jpg

681639.jpg

Odun yüklü romörkün lastiğinin inmesi nedeni ile yol kapanmıştı

681641.jpg

Het türlü teknolojik yeniliği takip eden köylümüzün pratik lastik şişirme formülü

681643.jpg

Etiketler

Ynt: Ormanlı Keşif Gezisi 25.11.2007

nadir abi yol hep böyle basit değildi heralde parkurun zorlu resimleri azzzz sonraaa mı :smiley:

bu xj bir yerlerden tanıdık geliyor, geçen hafta aşkın jeep te gördüğüm araç mı?
yenimi alındı ?

Ya bu kuyruk milinden tahrikli kompresör bizim 110 lara takılmazmı acaba?..süper bişeymiş..

Tabii ki böyle basit değildi Yücel.Yer yer odun çeken traktörlerin bile debelendiği bölgeler gördük.Hatta bir tanesi ben Acmat ile zor bir pozisyonda iken belki bir ekmek çıkar diye uzun süre tepemde daireler çizdi ama kısmeti yokmuş. ;D

XJ sport Heytem Bey'in.

Traktörlerin zor geçtiği ve zorlandığı yerlere girdik.Kanal derinliğine bir baksanıza.Bir de buraların kış durumunu düşünün.
Tadından yenmez di mi ? ;D

682098.jpg

682105.jpg

682108.jpg

Nadir abi olurda gezi güzel olmaz mı :smiley:
Tebrikler..Foto lar varsa bekliyoruz :smiley: .......Güneş olan yerlerde sanki çamur hemen kurumuş gibi geldi bana...yanılıyormuyum ?..Yumuşak çamurda biraz olsun yardırarak gidilir ..ama burada kazık gibi oturur altı..Vinç sağolsun :D

Sağolasın Uğurcuğum. O güzellik sizlerle birlikte olunca oluyor.Fotolarda sıkıntı var.Şöyleki ; hem Acmat gibi bir kazuletle uğraş , hem foto çok zor oluyor.Onun için Hakan'ın kıymetini bilelim.Zaten onu bir elime geçirirsem gezenbilir için klonlamak üzere fakülteye götürecem. ;D
Parkura gelince , evet biz iyi halini gördük.Gerçi köylüler bu havada bile traktörle girilemiyecek bölgeler olduğunu söylediler.
Yağışlardan sonra varın gerisini siz düşünün.

Traktörcü amca da eski babaözlerden sanırım? Bir CJ, bir Defender verseniz alimallah Sibirya'ya kadar bana mısın demez!
::smiley: ;D

682155.jpg

Acmat'ın sol arka tekerleğinin önündeki düz toprak duvarı görüyorsunuz değil mi ? İşte orayı ben yaptım.Valla iyi sıvacı ustası olurmuş benden. ;D

682159.jpg

682160.jpg

682164.jpg

O gayya kuyusundan yardımsız çıkı ya ; yine hayranlığımı kazandı bu Acmat.

34 F... plakalı Disco'nun sahibi kimdir acaba? Ben kendisini Cuma günü trafikte gördüm, uzun uzun bakıştık da yanaşıp selam vermek nasip olmadı ne yazık ki :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR