ORJİNAL VX 80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,640

alb

Ana Kamp
Yer
KAHRAMANMARAŞ
Aracım orjinaldir.Erzurumda makam aracı olarak kullanılmıştır.Kazası ve boyası yok.Model değiştireceğim için satıyorum.280.000 km de arazide çok az kullanılmıştır.Fiyat olarak 33.750tl ,Gezenbilir üyelerine fiyatında ve diğer konularda yardımcı olurum.
İrtibat numarası : 0532 2674470 Murat Zabun
Sahibinden ilan linki http://www.sahibinden.com/orjinal_makam_arabasi-38WQQaXQQ20274541WQQpXQQdisplayitem

202745410o2.jpg

20274541c98.jpg

20274541dd8.jpg

20274541v0d.jpg

20274541vjl.jpg

Etiketler

Ynt: ORJİNAL VX 80

cihanülker' Alıntı:
aynen mücahit doğru model tespiti olmuş ,bunlar tedaş araçlarıydı galiba ,yanlış hatırlaıyor isem ,sahibi murat bey daha iyi açıklayacaktır ;)

Doğrudur tedaş, gezenbilirden çıkma hatta, yine evine dönmüş :smiley:

Araç dayıma ait,vx80 diye biliyodum.Düzeltmeniz için tşk.ederim.Peki fj nin hangi modeli acaba ona göre düzeltme yapiym hemen yanlış bilgi vermeyeyim.

yav bayılıyorum arkadaslarımın bilgililigine, kültürlügüne, nezaketine:smiley:

'burası sıradan bir yer degil' in ne kadar gercek oldugunu gosterıyor..

aracını satmak steyen arkadastan daha iyi tanıyorlar aracı:smiley:

Araç hakkında öğrenmek ve sormak istediklerinizi araç sahibiyle görüşseniz daha iyi olur.Ben yardımcı olmak için ilanı ekledim sadece.Sorularınıza cevap verecek kadar bilgi sahibi değilim.

O zaman açik konuşiyim arkadaşim madem iyi niyetlisin yanliş anlaşilma o arkadaşin adina ilanini verdigin araç tamamem boş bir araç muhtelemen 4,0 motorlu karbiratorlu bir araç
geçen ay çok temiz deri koltuklarinda çatlak bile olmayan 3 kilitli 4.2 motorlu 210 binde sirali gaz takili bir araçi arkadaşinin istedigi fiyatdan daha aşagida bir fiyata ben arkadaşima aldim.
Bu forumda bu araçlari çivatasina kadar taniyan arkadaşlarin oldugunu unutma arkadaşim.
iyi niyetine istineden yazdim sen arada kalma hayirli satişlar dilerim.

Samimiyetime güvendiğiniz için tşk.ederim.Aracın fiyatınada ne istediyse onu yazdım.Fiyatı konusunda ve araç hakkında detaylı bilgi sahibi olmadığım için direk ekledim ilanı yorumlarınıza ve ilginize tşk .ederim

RedlinE' Alıntı:
O zaman açik konuşiyim arkadaşim madem iyi niyetlisin yanliş anlaşilma o arkadaşin adina ilanini verdigin araç tamamem boş bir araç muhtelemen 4,0 motorlu karbiratorlu bir araç
geçen ay çok temiz deri koltuklarinda çatlak bile olmayan 3 kilitli 4.2 motorlu 210 binde sirali gaz takili bir araçi arkadaşinin istedigi fiyatdan daha aşagida bir fiyata ben arkadaşima aldim.
Bu forumda bu araçlari çivatasina kadar taniyan arkadaşlarin oldugunu unutma arkadaşim.

Satılık bir araca ''Bu kadar para etmez'' gibi veya benzeri yazı yazmamalıyız. Satıcınında '' işine geliyorsa al '' gibi veya benzeri yazı yazmamalı.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13716.0

RedlinE' Alıntı:

Bence de bu yazıda herhangi bir problem yok, sonuç yardım etmek, açıkça da nezaketli bir şekilde bu fiyata zor diyor, insanlara araç alırken de yardımcı olabiliyoruz, satarken de olmamız lazım bence de...haa kabaca bu para etmez falan deseydi ayrı konu...

alb' Alıntı:
Samimiyetime güvendiğiniz için tşk.ederim......................................................................... yorumlarınıza ve ilginize tşk .ederim.
[/quote

bende olgunlukla karşiladigin için teşekkur ederim.

Sorunu olan arkadaşlar modlara bildirebilirler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR