aracım 1998 model olup emsallerine göre çok çok temizdir. uzun arayışlar sonucu bulduğum bu güzel aracı satmak zorunda kalmamda ayrı tabi. aracımda hidrolik direksiyon vardır. ki bu çok önemli. hardtopu vardır. buda çok önemlidir. genelde brandalıdır. yaptırmaya kalksan 2 bin minumum. bunları anlatmaya gerek yokta bilmeyenler için yazıyorum. hiç tüp takılmamış araca ben geçen hafta taktırdım. motorunda ve şanzımanında hiç bir problem yoktur. şanzımanını arazide denedim. daha öncede samurai kullandım. bir çok samuraiyide inceledim. gerçektende fotoları öyle çekiyorlar araç süper gözüküyor. yanına gidiyorsun haşatı çıkmış. bu yüzden her gördüğünüze inanmayın. bu kadar detaylı yazmamın sebebine gelince bu siteye uzun zamandır üyeyim ilk samurai mi buradan bir arkadaştan aldım. halen görüşüyoruz. bu sitenin ayrı bir yeri var. benim aracı alan arkadaşta umarım aracımın hayrını görür. ev alacağım için satıyorum bu arada. yoksa hayatta satmam diyebileceğim bir araçtır. fiyatına gelince 23000 tl. muayenesi eylül de yapılmıştır.