Orjinal Klasık Oto Radyoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,261

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
arkadaşlar merakdan bi dönem buldogum her yerden satın aldıgım 3 adet oto radyosu satılık

bemor marka eşi bulunmaz bi cihaz 400 lira
içinde fm radyo ve 40 kanal CB TELSİZ barındırmakta emsalsiz ve tam iki delikli cj ölçülerinde ayrıyetten kare delik içinde çerçeveside var yanında
cb telsizi mayktan elektronık numaratörle ayarlanmakda svr metresi var
bakım ını 2 ay önce yaptırdım radyosu ve cb telsizi sorunsuz cj 5 aracmda kullandıgım cihazdır
a1d3cabf99c5cd5bc25e67eb3d68da0a-1.jpg

Blaupunkt marka radyo 200 lira
fm çekişi sorunsuz hiç açılmamış orjinal bi cihaz orjinal cj ön panel deliklerine olur orjinal bi panel için
cj6064.jpg

cj6071.jpg

cassete stero radyo kasetçalar cj delik ölçülerinde 200 lira
cj6072-1.png

Etiketler

Ynt: Orjinal Klasık Oto Radyoları

Selam Deniz;
Blaupunkt radyoyu satmadı isen almak isterim.

Lütfen sana ulaşabileceğim iletişim bilgilerini verirmisin.. Yada benimle irtibat kurabilirsin.
mustafa@muteks.com

bende cj'de bu radyolardan kullanıyorum cok memnunum hem kimse calmıyo orjinal bi görünüme sahip çok iyi çalışıyo sudan falan kolay kolay etkilenmiyo açık unutuldugunda aküyü bitirmiyo tüm radyo frekanslarını çekiyo güzel iki tane hoparlörle sesde çok kaliteli oluyo cj ci arkadaşlara tavsiye ederim.
ayrıca benim radyoya eklettiğim basit bir sistemle İpot mp3 player cd çalarda bağlanabiliyor.
tam olarak bilmiyorum ama ses entegresine ufacık bir diyotla bir çıkış kablosu bağlattım mp3 playeri taktığımda radyo susuyor mp3 çalmaya başlıyo çokda güzel oluyo tavsiye ederim herkese

benim radyoyu 72 model vw den sökmüştüm hiç tamir görmemiş halada görmedi :D
hayırlı satışlar deniz abi

bende bu tarz aletlere zaaf var:smiley:
hepsini tek tek topladım satış amacım kullanma imkanım yok bi ark işine yarasın zaten 2 tanesi benim cj lerde takılı gayet memlunum ilk radyo çok ilginç BEMOR marka 40 kanal cb telsiz içeren bi cihaz gerek radyosu gerek telsizi çelışır vaziyette mükemmel

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

SON KONULAR

Geri