arkadaşlar merakdan bi dönem buldogum her yerden satın aldıgım 3 adet oto radyosu satılık
bemor marka eşi bulunmaz bi cihaz 400 lira
içinde fm radyo ve 40 kanal CB TELSİZ barındırmakta emsalsiz ve tam iki delikli cj ölçülerinde ayrıyetten kare delik içinde çerçeveside var yanında
cb telsizi mayktan elektronık numaratörle ayarlanmakda svr metresi var
bakım ını 2 ay önce yaptırdım radyosu ve cb telsizi sorunsuz cj 5 aracmda kullandıgım cihazdır
Blaupunkt marka radyo 200 lira
fm çekişi sorunsuz hiç açılmamış orjinal bi cihaz orjinal cj ön panel deliklerine olur orjinal bi panel için
cassete stero radyo kasetçalar cj delik ölçülerinde 200 lira
bende cj'de bu radyolardan kullanıyorum cok memnunum hem kimse calmıyo orjinal bi görünüme sahip çok iyi çalışıyo sudan falan kolay kolay etkilenmiyo açık unutuldugunda aküyü bitirmiyo tüm radyo frekanslarını çekiyo güzel iki tane hoparlörle sesde çok kaliteli oluyo cj ci arkadaşlara tavsiye ederim.
ayrıca benim radyoya eklettiğim basit bir sistemle İpot mp3 player cd çalarda bağlanabiliyor.
tam olarak bilmiyorum ama ses entegresine ufacık bir diyotla bir çıkış kablosu bağlattım mp3 playeri taktığımda radyo susuyor mp3 çalmaya başlıyo çokda güzel oluyo tavsiye ederim herkese
benim radyoyu 72 model vw den sökmüştüm hiç tamir görmemiş halada görmedi
hayırlı satışlar deniz abi
bende bu tarz aletlere zaaf var
hepsini tek tek topladım satış amacım kullanma imkanım yok bi ark işine yarasın zaten 2 tanesi benim cj lerde takılı gayet memlunum ilk radyo çok ilginç BEMOR marka 40 kanal cb telsiz içeren bi cihaz gerek radyosu gerek telsizi çelışır vaziyette mükemmel