58ayhan
Zirve
sevgili dostlarım önce şu anda yaşadığımız mubarek ramazan günlerinizi canı gönülden kutluyorum.ve herkese hayırlı günler diliyorum..bu hafta yani pazartesi günü bır dosttumu ziyaret için orhan gazıye gittim.oda bızı vakıt geçsın dıye .keramet köyü denilen ve bu dostumun köyü olan bir gezi yaptık..ama inanınki geldiğime ve orayı gördüğüme çok sevindim..orada bulunan ve yerden fışkıran su resmen şifa dağıttığını öğrendim..burası köy kişiliğine sahip bir yer..sayın mutar ergül yenilmez kardeşim ordaydı ve onu tanımaktanda çok haz aldım.muhtar burayı insanların kullanması için çok güzel bir büyük bir havuz olarak ve etrafınıda çok guzel duzenlıyerek insanların gelıp konaklıyarak ve orada şifa bulduklarını ve burda sabaha kadarda sıcak ve ılık bır suda havuzda şiva bulmalarını sağlamak ıstemış..bende ona soyledım karavan bölüm varmı dıye benı goturdu bır alana ama ınanınkı karavn gurubuna tam isabet dedım.elektırık var wc var hem bayan hem erkek duş var acıl ıhtıyacını karsılayacak büfe ve yemek yerı var..suyun şifasına gelınce yaşanmıs ve ispatlanmış yaralar için sedef için b ire bir vucutta bulunan bütün lekeleri çıkarıyormuş..ardaşlar bunu nıye yazdım buraya yakın olan bütün arkadaşları oarya gıdıp bır hafta sonu gecırmelerını ıstedım ve orada bız kaarvancıların nasıl faydalanacaığını gorsunler vede muhtara istekelerini bildirsinler..resım cektım o anda cepten çektım fakat yukleyemedım yukleyınce hemen koyacam.....bursa bölgesi belkı orayı bılıyordur ben erdekten gıdıp bulduktan sonra adapazı ve bursa hep orda olması lazım bence o guzel iznik gölünü unutmak mumkun de..bundan saonraki gezılerım hepgöl kenarı olacak..saygılar sunuyorum bıraz yorum uzun oldu ama..muhtara ulaşmak kolay muhtar 24 hızmet için beklıyor ve bız karavancılardan orası için çok büyük destek ıstıyor ve proje uretmemızı ıstıyor...0535 354 33 50 cep tel hızmetınızde..erdekten selamllar