Orhangazi 'de Bir Şifa Merkezi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,027

58ayhan

Zirve
Yer
Balıkkesir
sevgili dostlarım önce şu anda yaşadığımız mubarek ramazan günlerinizi canı gönülden kutluyorum.ve herkese hayırlı günler diliyorum..bu hafta yani pazartesi günü bır dosttumu ziyaret için orhan gazıye gittim.oda bızı vakıt geçsın dıye .keramet köyü denilen ve bu dostumun köyü olan bir gezi yaptık..ama inanınki geldiğime ve orayı gördüğüme çok sevindim..orada bulunan ve yerden fışkıran su resmen şifa dağıttığını öğrendim..burası köy kişiliğine sahip bir yer..sayın mutar ergül yenilmez kardeşim ordaydı ve onu tanımaktanda çok haz aldım.muhtar burayı insanların kullanması için çok güzel bir büyük bir havuz olarak ve etrafınıda çok guzel duzenlıyerek insanların gelıp konaklıyarak ve orada şifa bulduklarını ve burda sabaha kadarda sıcak ve ılık bır suda havuzda şiva bulmalarını sağlamak ıstemış..bende ona soyledım karavan bölüm varmı dıye benı goturdu bır alana ama ınanınkı karavn gurubuna tam isabet dedım.elektırık var wc var hem bayan hem erkek duş var acıl ıhtıyacını karsılayacak büfe ve yemek yerı var..suyun şifasına gelınce yaşanmıs ve ispatlanmış yaralar için sedef için b ire bir vucutta bulunan bütün lekeleri çıkarıyormuş..ardaşlar bunu nıye yazdım buraya yakın olan bütün arkadaşları oarya gıdıp bır hafta sonu gecırmelerını ıstedım ve orada bız kaarvancıların nasıl faydalanacaığını gorsunler vede muhtara istekelerini bildirsinler..resım cektım o anda cepten çektım fakat yukleyemedım yukleyınce hemen koyacam.....bursa bölgesi belkı orayı bılıyordur ben erdekten gıdıp bulduktan sonra adapazı ve bursa hep orda olması lazım bence o guzel iznik gölünü unutmak mumkun de..bundan saonraki gezılerım hepgöl kenarı olacak..saygılar sunuyorum bıraz yorum uzun oldu ama..muhtara ulaşmak kolay muhtar 24 hızmet için beklıyor ve bız karavancılardan orası için çok büyük destek ıstıyor ve proje uretmemızı ıstıyor...0535 354 33 50 cep tel hızmetınızde..erdekten selamllar

IMGP2883.jpg

Etiketler
Ynt: Orhangazi 'de Bir Şifa Merkezi

Sedeften muzdarip biri olarak yazınızı ilgi ile okudum. Paylaşım için teşekkürler. Detaylı yol tarifi verebilirmisiniz. Sonbahar ve kışta da hizmet alabiliyoırmuyuz Ayhan bey.

Ayhan Bey paylaşım için sağolun.

Keramet (Orhangazi) ile ilgili olarak Gezenbilir'deki diğer başlıklar:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56803.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49209.0

Cavid Sezen

toffy' Alıntı:
Sedeften muzdarip biri olarak yazınızı ilgi ile okudum.

Gökhan Bey, size sedef konusunda çok güzel bir kaplıca salık verebilirim (Birkaç kez gittim ama gecelemedim, doğa ve tesis çok güzel): (Balıkesir'in Sındırgı İlçesinde)

http://www.sindirgitermal.com/

Cavid Sezen

Çok teşekkür ederim Cavid Bey.İsmini duymuştum lakin gitmek için fırsatım olmamıştı.Değerlendireceğim.

cavit abi çok saol bu resımler ıyı oldu arkadaşlar gıtmiş ben kaçırmısım orayı gormemiştim ama canlı olarak gıttığim için dahada menun oldum..burada gunun 24 saati konaklamak mumkun gece açık hızmet var..sayın muhtar saten tlf numarasını verdı kım gıtmek ısterse saat kaç olursa olsun araya bıleceklerını soyledıler..budanda arkadaşlara duyurulur saygılar

Ayhan abi, teşekkürler bilgilendirme için. Bayramda grup olarak bir çıkartma yapsak mı acaba?

vallahi cem kardeşim çok iyi olurdu ama bayramın 2 gunu kısa bır ege gezısı yapacam erdekten ltın oluk ve çok arzuladığım eski foça ve foça.ve izmirle beraber güzel çamlıyı çok görmek istiyordum..orayı bır göreyım dedım eğer bu konudada senın bana tavsıye edeceğin yerler olursa çok sevinirim kısa bır gezı 10 gunluk gıbı..ama ayın 25 gıbı veya bır hafta sonuna getıre bılırsek ilacada bulusalım organıze edelım muhtarada haber verrım çok guzel bır gezı yaparız bırazda kalabalık olr belkı çok guzel olur sen organıze edersın artık.ordakı rahatlığıda ben ayarlararım saygılar..vede hayırlı bayramlar

58ayhan' Alıntı:
.ordakı rahatlığıda ben ayarlararım saygılar..

Ayhan abi, senin bu sözünden korkulur. :D Erdek'e gelmeye kalktığımızda da çeşit çeşit planlar, organizasyonlar yapmıştın. Bu çabaların elbette saygıyı ve teşekkürü hak ediyor ama ''karavancı demek özgür insan demektir.'' Sağı solu pek belli olmaz, herkes önceden hazırlanmış plana dahil olmak istemeyebilir. Dahası, hiç kimseye böyle zahmetler vermek istemeyiz. Senin ne kadar dost canlısı olduğunu biliyoruz ama lütfen böyle zahmetlere girme. Sonuçta olmamış, Erdek'e de gelememiştik.

Eski foça'nın girişindeki koylarda kamping alanları mevcut. Ama buralara pek kamping denemez. Bir çoğu günübirlik piknik alanı gibi. Giderken bir gözden geçirirsin. Olmazsa Eski Foça belediye binasının yanındaki ücretsiz otopark alanı konaklama için uygun. İzmir merkezde ise Konak vapur iskelesinin yanındaki belediyeye ait otopark kullanılabilir. Güzelçamlı'yı ise bilmiyorum.

Ilıca için bahsettiğin tarihlere yakın tarihte başka gezilerimiz var. Planlı geziler konusunda gezi takvimimizi takip edebilirsin. Size de iyi bayramlar...

Güzelçamlı'da milli park girişinden yaklaşık 300m. önce sahilde denize sıfır bir kamping var. Genellikle yazın çadırla dolu olur ama bu mevsimde rahatlıkla yer bulunur. Milli parkta gece konaklamasına izin olmadığından bu kamping kalmak için uygundur.Ayrıca Kuşadası yat limanı karşısında Önder ve Yat kamping'ler yanyana iki tane mevcutturlar. Bir de Pamucak sahilinde Dereli kamping var. Ama Güzelçamlı'ya mesafe yaklaşık 30 km. bence en uygun yer ilk söz ettiğim kampingtir...

haşmet kardeşim çok sağol verdiğin bilgilere.artık bir gıdelimde en uygun yeri bulacağız..kampık tabıkı taha uygun güzel çamlıya yakın olması..size hayılı bayramlar dilerim saygılar

vallahi cem kardeşim erindede gecindede erdeğe getirecem sizi...ben hiç yorulmam hizmetten yaradılısım bu..onun için bana hiç bir şey zor gelmez benı yormaz..size hayırlı bayramlar diliyorum..cocukların gözlerinden öpüyorum..yenge hanıma selam saygılar

IMGP3198.jpg

yararlı bilgilendirmeniz için tşkler, bu tip paylaşımlar bir çok deva arayan kişilere derman olacak, gitmeyi düşünüyoruz sonrasında yaşananları paylaşmak ümidiyle, saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR