Ş !..ŞAHİN..! Kamp I Mesajlar 167 Tepkime Puanı 0 9 Şub 2012 #1 HEMOĞLUMuhsin TercanOrdu Al Tavandan Belleri 3Ahmet ÖzkanOrdu Bahçeye Gel BahçeyeAhmet KaçmazOrdu Benimdir (Gökkubbe Altında)Hamdi TansesOrdu Boztepe'nin BaşındaMuhsin TercanOrdu Çam Başına ÇıktımZiya TaşovaOrdu Çıktım Fındık DalınaFaik OkutkenOrdu Çukur Yaylasının Yolu Düz GiderNevzat KılıçOrdu Dalda Fındık KalmasınHarut ErmanOrdu Düz Mahalle İçindeMuhsin TercanOrdu Fındık DallarıMuhsin TercanOrdu Fındık Toplayan KızlarYöre EkibiOrdu Hatipoğlu Nam VerürSabahattin KaçmazOrdu İmeciler GeliyorZiya ÖzovaOrdu Keçi Saldım BayıraÜmit TokcanOrdu Kemençemin TelleriBeytullah ŞanlıyurtOrdu Kırmızılım KırmızılımAhmet ÖzkanOrdu Kırmızılım Tutam TutamMuhsin TercanOrdu Ne Durursun OralardaKani CoşkunOrdu Ordu'nun DereleriKadir ÜstündağOrdu Ordu'nun SokaklarıMuhsin TercanOrdu Oy Bir Sigara Ver BanaÜmit TokcanOrdu Oy Gemici GemiciMuhsin TercanOrdu Oy Kemençe KemençeMuhsin TercanOrdu Oy Zalutların AlçağıHüseyin BirbenOrdu Perşembe'nin DüzleriMuhsin TercanOrdu Uzun Kavak Ne Uzarsın BoyunaSarı RecepOrdu Yayla Yaylaya BakarFethi GençalioğluOrdu Yayla Yaylaya BakarÜmit TokcanOrdu Yeni Yolun Bükmesini DolaşamadımAli Rıza GündoğduOrdu Yıkırgan'ın ArmuduKani CoşkunOrdu Yine Yeşerdi Fındık Dalları
HEMOĞLUMuhsin TercanOrdu Al Tavandan Belleri 3Ahmet ÖzkanOrdu Bahçeye Gel BahçeyeAhmet KaçmazOrdu Benimdir (Gökkubbe Altında)Hamdi TansesOrdu Boztepe'nin BaşındaMuhsin TercanOrdu Çam Başına ÇıktımZiya TaşovaOrdu Çıktım Fındık DalınaFaik OkutkenOrdu Çukur Yaylasının Yolu Düz GiderNevzat KılıçOrdu Dalda Fındık KalmasınHarut ErmanOrdu Düz Mahalle İçindeMuhsin TercanOrdu Fındık DallarıMuhsin TercanOrdu Fındık Toplayan KızlarYöre EkibiOrdu Hatipoğlu Nam VerürSabahattin KaçmazOrdu İmeciler GeliyorZiya ÖzovaOrdu Keçi Saldım BayıraÜmit TokcanOrdu Kemençemin TelleriBeytullah ŞanlıyurtOrdu Kırmızılım KırmızılımAhmet ÖzkanOrdu Kırmızılım Tutam TutamMuhsin TercanOrdu Ne Durursun OralardaKani CoşkunOrdu Ordu'nun DereleriKadir ÜstündağOrdu Ordu'nun SokaklarıMuhsin TercanOrdu Oy Bir Sigara Ver BanaÜmit TokcanOrdu Oy Gemici GemiciMuhsin TercanOrdu Oy Kemençe KemençeMuhsin TercanOrdu Oy Zalutların AlçağıHüseyin BirbenOrdu Perşembe'nin DüzleriMuhsin TercanOrdu Uzun Kavak Ne Uzarsın BoyunaSarı RecepOrdu Yayla Yaylaya BakarFethi GençalioğluOrdu Yayla Yaylaya BakarÜmit TokcanOrdu Yeni Yolun Bükmesini DolaşamadımAli Rıza GündoğduOrdu Yıkırgan'ın ArmuduKani CoşkunOrdu Yine Yeşerdi Fındık Dalları
Ş !..ŞAHİN..! Kamp I Mesajlar 167 Tepkime Puanı 0 9 Şub 2012 #2 Ynt: ordu türküleri http://youtu.be/AaeHvUe4kPY
ozturk41 Kamp II Mesajlar 341 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli Web www.yenikelebeklervadisi.org 10 Şub 2012 #3 Ynt: ordu türküleri emeginize sağlık hemşerim
Ş !..ŞAHİN..! Kamp I Mesajlar 167 Tepkime Puanı 0 10 Şub 2012 #4 Ynt: ordu türküleri Bir eksik vardı elimizden geldiği kadar tamamlamaya çalıştık. teşekkürler
niva61 Kamp II Mesajlar 233 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 10 Şub 2012 #5 Ynt: ordu türküleri Bir Ordulu olarak gurur duydum, güzel paylaşım teşekkürler.
Ş !..ŞAHİN..! Kamp I Mesajlar 167 Tepkime Puanı 0 27 Şub 2012 #6 Ynt: ordu türküleri http://youtu.be/bhrsBfE9m_U
yusuf ziya Ana Kamp Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 Yer ÜNYE 27 Şub 2012 #7 Ynt: ordu türküleri güzel paylaşım için teşekkürler...
çağlayan07 UĞUR ÇAĞLAYAN ANTALYA Mesajlar 50 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA Web www.kangururentacar.com 27 Şub 2012 #8 Ynt: ordu türküleri Ben ordulu değilim ama orduyu ve ordunun insanlarını çok severim.türküleride ordu ve insanı kadar güzel. elinize sağlık..
Ynt: ordu türküleri Ben ordulu değilim ama orduyu ve ordunun insanlarını çok severim.türküleride ordu ve insanı kadar güzel. elinize sağlık..
Ş !..ŞAHİN..! Kamp I Mesajlar 167 Tepkime Puanı 0 2 Mar 2012 #9 Ynt: ordu türküleri çağlayan07' Alıntı: Ben ordulu değilim ama orduyu ve ordunun insanlarını çok severim.türküleride ordu ve insanı kadar güzel. elinize sağlık.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeş bu izlenimi bırakabildi isek ne mutlu Orduya
Ynt: ordu türküleri çağlayan07' Alıntı: Ben ordulu değilim ama orduyu ve ordunun insanlarını çok severim.türküleride ordu ve insanı kadar güzel. elinize sağlık.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeş bu izlenimi bırakabildi isek ne mutlu Orduya