Ordu Off-Road Kulubü Yeni Off-Road Alanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CİN@Lİ52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,950
Ynt: Ordu Off-Road Kulubü'ne Yeni Tahsis Edilmiş Alanda Bir Pazar Maceramız...

öncelikle böyle duyarlı ve off-road meraklısı(öyle olduğunu tahmin ediyorum) belediye başkanınıza teşekkür ediyorum.şimdi artık ordu'lulara bu işi sevdirmek size kalıyor.nice güzel etkinlikler düzenlemeniz dileğiyle.

Etiketler

Bu araziyi tahsis eden insanlar, araçların bu şekilde dip köşe gireceklerini tahmin etmemişlerdir sanırım. Devamını bekliyoruz.

jeep' Alıntı:
Bu araziyi tahsis eden insanlar, araçların bu şekilde dip köşe gireceklerini tahmin etmemişlerdir sanırım. Devamını bekliyoruz.

göktuğ inanırmısın çamurun kıvamını görünce sen ve aracın geldi aklıma tam senin aradığın tarzda bir çamur ve ayakkabı çıkaran cinsten.

fotolarda görünen kısım arazinin çok küçük bir bölümü arazinin şu an itibarı ile her yerine girilmesi mümkün görünmemekte tamamı 110 dönüm civarında değerli belediye başkanımıza bu sebepten dolayı çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. havaların şu an itibarı ile yağışlı olması arazi üzerinde çalışmalarımızı engelliyor fakat en kısa zamanda burayı hazırlayacağımızı umuyoruz.

radicale262' Alıntı:
göktuğ inanırmısın çamurun kıvamını görünce sen ve aracın geldi aklıma tam senin aradığın tarzda bir çamur ve ayakkabı çıkaran cinsten.

aman dikkat derim. o kıvam çamurun girmediği delik kalmıyor. ben çok çektim. allah size çektirmesin. ;D

jeep' Alıntı:
aman dikkat derim. o kıvam çamurun girmediği delik kalmıyor. ben çok çektim. allah size çektirmesin. ;D
Göktuğ bizimkiler genelde çekmiyor,çektiriyorlar.Çekme işide tabiki bana düşüyor. ;D ;D İki saat zevk yapıyoruz Dört saat araba yıkıyoruz. :D

ertesii gün bi sabahh bide aksam yıkadımm yinede tam olarakk cıkmamıstıı :smiley:)

Ynt: Ordu Off-Road Kulubü Yeni Off-Road Alanı

pistiniz hayırlı olsun en kısa zamanda jipimle orada yüzücemm :D :D turgut usta babam diyoki (şahin gunay) o jiple oraya giripde çıkmamayı göstercekmiş ;D :D :D

ertunç abime dikkat edin ayağı çamur olurrr :p :p :D :D

Ynt: Ordu Off-Road Kulubü Yeni Off-Road Alanı

selamlar araçlar hangi günler off road alanında oluyor ??? ??? ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR