Ordu Fatsa 6. Jeep Festivali

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan quikserdar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,169

Etiketler
Ynt: Ordu Fatsa 6. Jeep Festivali

Orkun Bey.Sinop'a feribot seferi 6-7 sene öncesine kadar vardı ve çok zevkli oluyordu.Ama ne hikmetse karadeniz seferleri kaldırıldı,bilginize . Teşekkürler hayırlı günler dilerim

aslında benim kafamdaki yeni proje MİDİBÜS. alacaksın bir tane arkaya kapak açacaksın jeep taşıyacaksın, koltuk takıp şantiyede adam taşıyacaksın. yatak koyup yazın kampa gideceksin.çok amaçlı bir araç olur. hatta jeep i indir içine gir yat. arazide gez gel, jeep asfalt görmeden gideceği yere gidersin. böylelikle cj ile asfalt zulmü ortadan kalkmış olur..

arkadaşlar hepinizin gelmesini çok istiyorum helede dereceler sizde kalırsa benin ustaya 12 silindir motor bulacağız cj 5 aklına sokdum onu.

[attachment=1]

Image(486).jpg

sen ustana söyle jaws geliyomuş de bilder sanada böylelikle yardımcı olmuş oluruz nasıl olsa kupalar bizde :D

cumartesi günü saat 15.00 gibi perşembe yaylasında olsak, çok şey kaçırırmıyız? çünkü fatsa çok uzak bana. ama aybastı hemen dibimde.

ben yarınki şenliğe hazırım valla bi güzel kendim yıkadım arabayı gidecekleri yerleştirdim yağını suyunu tamamladım yarın 10 gibi ladikten yola çıkıyoruz bol bol foto çekeceğim şenlik dönüşü bir başlık açarız herkez atar çektiklerini gelmeyenler neler kaçırdığını izler artık ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

SON KONULAR

Geri