Orçun Usta'dan Tüm Cj'lere Dekoratif Akü Tutma Sehpası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan interprete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,486

interprete

Offroad Garajı Bakım-Onarım-Modifiye-Otomatik Şanz
Yer
İstanbul-Ümraniye
Motor içi açıldığında ilk göze batan bölümlerden biri olan bu alan oldukça görüntü kirliliği yapmaktadır.. Tüm Cj'lere yıllar içinde yıpranarak deforme olmuş akü sehpasını yeni bir dizayn ile, imalatını ve montajını yapıyoruz.. Renk ve ebat akü büyüklüğüne göre istediğiniz ölçülerde boyutlandırılarak değiştirilebilir. ''Offroad Garajı - Orçun Usta 0532 65 888 65''

150720133256.jpg

150720133258.jpg

170720133259.jpg

170720133260.jpg

170720133261.jpg

Etiketler
aku

Ynt: Orçun Usta'dan Tüm Cj'lere Dekoratif Akü Tutma Sehpası

aküyü sabitleyecek bir düzenek yokmu?
Enine bir kaç tane feder basarsanız daha sağlam olacaktır, akünün ağırlığı ile deforme olmaz.

Elinize sağlık

Akü tabi ki sabitleniyor, önlü arkalı bağlantıları var, fotoğraflama gereği duymadım malum her araçta akü sabit olur. Haa bu arada zincir halkaları kaynakla sabitlendi.. Boyasız fotoğraflarda belli ama gözden kaçabilir zira lama demiri gibi sabit duruyor..

Eline sağlık çok güzel yapmışsın ama ne zahmet ettin, söyleseydin tertemiz 8-10 tane var dükkanda, hem de sonradan yapma değil orijinal, ben sana boyar gönderirdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR