Ya bir soru sordum sorunun cevabı ve sorudan çok kelimeler konuşuldu, hayret doğrusu.. Şu şekilci zihniyetten bir kurtulsak da esas icraatlara baksak inanın daha çok yol kat ederiz. Subap yerine sibob, krank yerine gırank desem ne olur..
Bu şekilde eleştiride bulunan biri beni demek ki dükkana gelip yağın kirin pasın içinde görse dilenci sanıp geri mi gidecek??? İnsanlar aydınlanamayacak diye de Türk Dil Kurumu imla klavuzuyla mı gezicez? Merak eden konuyu irdeler sorar zaten.. Bir daha ne soru sorarım ne de kimseye bireysel msj yazarım! Zira bu sanal ego tatminine zemin oluyor. Tüm mükemmel arkadaşlara int başında bol saadetler dilerim.. Geçmişte de bu tür bir sataşma yaşadığım da direk olarak YER GÜN SAAT verin İstediğiniz yere yaptığım araçlardan sizin seçtiğiniz İSTEDİĞİNİZ ARAÇLA GELEYİM dedim, telefon numaramı verdim 24 saat arayabilmek kaydıyla, NE ARAYAAAAAAN OLDU, NE SORAAAAN.. O yüzden kimse aptal değil, kim icraat yapıyor kim laf ebeliği herkes görüyor.. Bu konu da benim için burada bitiyor..