OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,744
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Aslinda benimki emsallerine gore cok yakiyo durum onu gosteriyo abi uzerinde stt mt lastik var ama o kadar farketmez diye dusunuyorum

Etiketler

Quinsley' Alıntı:
Aslinda benimki emsallerine gore cok yakiyo durum onu gosteriyo abi uzerinde stt mt lastik var ama o kadar farketmez diye dusunuyorum
orjinal ebat dışındaki lastik ebatları yakıtı etkiler.
bunun yanında yakıtı, ateşleme, yağ, hava ve yağ filitrelerinin, buji kablolarının durumu etkiler.

Normal bakimini yaptiricam yag degisimi felan, bujileri degistiricem. Levent abi k&t performans hava filtresi hepsiburada.comda var 97 model vauxhall 2.0 modeline uygun olan filtre modelinden alcam dogrumu?

Quinsley' Alıntı:
Normal bakimini yaptiricam yag degisimi felan, bujileri degistiricem. Levent abi k&t performans hava filtresi hepsiburada.comda var 97 model vauxhall 2.0 modeline uygun olan filtre modelinden alcam dogrumu?
bana linkini atabilirmisin.? bakayım

selamlar benim araçta km de son zamlardan sonra 600- 700 kuruş yakıyor galiba

sadoz5775' Alıntı:
selamlar benim araçta km de son zamlardan sonra 600- 700 kuruş yakıyor galiba

Benzinde o kadar yakıyorsa iyi sanırım 3.2 v6 motor için.

benzinde 55-60 krş şehir içi. 0,40-45 krş şehir dışı. arazide min.0,70 ten kapı açıyor :smiley:

tüp'te 0,35-40 krş şehir içi, 0,27-30 krş şehir dışı arazide ise max 0,55krş.

2001 3.2 V6 otomatik 107.000km...

Tüm bu yakıt değerleri için otec opel e teşekkür ederim :smiley::smiley::smiley:

mrdnmz' Alıntı:
benzinde 55-60 krş şehir içi. 0,40-45 krş şehir dışı. arazide min.0,70 ten kapı açıyor :smiley:

Tüm bu yakıt değerleri için otec opel e teşekkür ederim :smiley::smiley::smiley:

Kıskandım şimdi :D :D :D :D :D

yok benim ki lpg de o kadar yakıyor yeni subab ayarı ve yarı motor rektefiyesi yapıldı.

mrdnmz' Alıntı:

Birşey değil kardeş ben teşekkür edrim sizler mutlu oldunuzmu bizlerde mutlu oluyoruz.

Merhaba arkadaşlar...biliyorsunuz aranıza yeni katıldım aracım 2.2 GLS ...geçen akşam 6 saate yakın (bunu 2 saati asfalt ama 2. ve 3 ncü vites olmak üzere )diğer 4 saati (1 ve 2. vitesde geçmek üzere) arazide kaldım.Giderken depo (otogaz) full idi.Gelince tekrar depoyu fulledim.. 202 km yapmışım 30 lt otogaz yakmışım.otogaz lt =2.75 *30 =83.00 TL Benim yaptığım bu hesapta km de 0.410 krş yakmışım..Doğrumu acaba..?

gardiyano' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar...biliyorsunuz aranıza yeni katıldım aracım 2.2 GLS ...geçen akşam 6 saate yakın (bunu 2 saati asfalt ama 2. ve 3 ncü vites olmak üzere )diğer 4 saati (1 ve 2. vitesde geçmek üzere) arazide kaldım.Giderken depo (otogaz) full idi.Gelince tekrar depoyu fulledim.. 202 km yapmışım 30 lt otogaz yakmışım.otogaz lt =2.75 *30 =83.00 TL Benim yaptığım bu hesapta km de 0.410 krş yakmışım..Doğrumu acaba..?

Hesaplama sekli dogrudur abi sonuc o sekilde

Peki sizin ölçülerinize göre yakıt durumu nasıl ? Ayar yaptırmam lazımmı ? veya yakıt ile ilgili ne yapabilirim ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR