balikay' Alıntı:selam arkadaşlar....
bu sıralar herkeste bir yoğunluk var sanırım. kendi adıma oğlum sunguralp in göz ameliyatlarının koşuşturmasındayım. logolarla ve arabamdaki sorunlarla bile ilgilenemedim. herkese tekrar selamlar.
resimlerden görüntü pek net anlaşılamıyor. yada en azından ben görüp anlayamıyorumQuinsley' Alıntı:ARKADAŞLAR BİKAÇ GÜNDÜR DEĞİŞİK SESLER GELİYORDU ARABADAN, ARABAYI BİRAZ İNCELEDİĞİMDE ANLADIĞIM KADARIYLA
1- GAZA BASTIĞIMDA MOTORLA EGZOS BORUSUNUN BİRLEŞTİĞİ YERİN ORALARDAN SANIRIM BİR SES GELİYOR, NORMALDE YOK AMA GAZA BASINCA GELİYOR,
2- AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFLARI KOYDUM DİĞER GELEN BİR SES VE KESİLEN BİR KABLO VAR BUNLAR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VARSA BİRAZ BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM.
ben port bagaja koyduğum eşyayı sabitlemek için mrdnmz den aldığım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87321.0 gergi mekanizması kullanıyorumQuinsley' Alıntı:Abi ben bide soyle bisey dusundum portbagaji dodurunca uzerine file germeyi, hayirlisiyla baslasak bi
Benim sport oldugu icin sunroof ile arka mesafe kisa olcu tam hatirlayamiyorum ama 115 cm x 95 cm olmasi gerekiyor yuksekligi bende 12-16 cm arasi dusunuyorum,
otecopel' Alıntı:aleyküme slm.herkeze forenteracı dostlar bayabi artmış güzel herkeze keyifli paylaşımlar.
mrdnmz' Alıntı:İstanbul'un afiili defender larından biri geliyor. Yapalım bir güzellik ne durumdasın?
otecopel' Alıntı:olabilir güzellik derken????????