OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,744

Etiketler
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

balikay' Alıntı:
selam arkadaşlar....
bu sıralar herkeste bir yoğunluk var sanırım. kendi adıma oğlum sunguralp in göz ameliyatlarının koşuşturmasındayım. logolarla ve arabamdaki sorunlarla bile ilgilenemedim. herkese tekrar selamlar.

abi ben daha ofisteyim :( bu ay böyle geçti sanırım önümüzdeki ay da böyle geçecek... biraz uzak kalışım bu sebepten...

herkes kendine dikkat etsin...

ARKADAŞLAR BİKAÇ GÜNDÜR DEĞİŞİK SESLER GELİYORDU ARABADAN, ARABAYI BİRAZ İNCELEDİĞİMDE ANLADIĞIM KADARIYLA

1- GAZA BASTIĞIMDA MOTORLA EGZOS BORUSUNUN BİRLEŞTİĞİ YERİN ORALARDAN SANIRIM BİR SES GELİYOR, NORMALDE YOK AMA GAZA BASINCA GELİYOR,

2- AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFLARI KOYDUM DİĞER GELEN BİR SES VE KESİLEN BİR KABLO VAR BUNLAR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VARSA BİRAZ BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM.

fotoğraf 1.JPG

fotoğraf 2.JPG

0.JPG

1.JPG

iyi aksamlar
2001 yada 2000 3.2 alacagım kasko yaparlar mı
sonucta 20000 kusur para vereceğiz.imkanlar kısıtlı kaskosuz binilmez herhalde.
siz değerli kullanıcılar dediğim modelleri kaskolumu kullanıyorsunuz.
20000 civarı param var sonra yavas yavas.birseyler yapacagım.cevrem yeni model küçük japon 30000 civarı al diyor.rav 4 -vitara falan onlarda da bagac ve iç hacim ne bileyim
aile içinde kullanacagız sonucta .e boyda 1.90 kucuk dedikleri zaten bana da kucuk gelir.acil yardım.

tesekkurler

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90755.15#ixzz27K6I0m3Q

Quinsley' Alıntı:
ARKADAŞLAR BİKAÇ GÜNDÜR DEĞİŞİK SESLER GELİYORDU ARABADAN, ARABAYI BİRAZ İNCELEDİĞİMDE ANLADIĞIM KADARIYLA

1- GAZA BASTIĞIMDA MOTORLA EGZOS BORUSUNUN BİRLEŞTİĞİ YERİN ORALARDAN SANIRIM BİR SES GELİYOR, NORMALDE YOK AMA GAZA BASINCA GELİYOR,

2- AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFLARI KOYDUM DİĞER GELEN BİR SES VE KESİLEN BİR KABLO VAR BUNLAR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VARSA BİRAZ BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM.
resimlerden görüntü pek net anlaşılamıyor. yada en azından ben görüp anlayamıyorum

Abi ben bide soyle bisey dusundum portbagaji dodurunca uzerine file germeyi, hayirlisiyla baslasak bi ;)
Benim sport oldugu icin sunroof ile arka mesafe kisa olcu tam hatirlayamiyorum ama 115 cm x 95 cm olmasi gerekiyor yuksekligi bende 12-16 cm arasi dusunuyorum,

Quinsley' Alıntı:
Abi ben bide soyle bisey dusundum portbagaji dodurunca uzerine file germeyi, hayirlisiyla baslasak bi ;)
Benim sport oldugu icin sunroof ile arka mesafe kisa olcu tam hatirlayamiyorum ama 115 cm x 95 cm olmasi gerekiyor yuksekligi bende 12-16 cm arasi dusunuyorum,
ben port bagaja koyduğum eşyayı sabitlemek için mrdnmz den aldığım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87321.0 gergi mekanizması kullanıyorum

IMG_1082.JPG_thumb.jpg

Ben filede alıyım, bunlardanda alıyım en iyisi...

aleyküme slm.herkeze forenteracı dostlar bayabi artmış güzel herkeze keyifli paylaşımlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.