Opel Frontera Hakkinda Yorum, Nasildir, Yakit Tüketİmİ, Parça, Servİs, Tecrübelerİm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onurgo1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,583
o kadar güzel yazmışsınızki tam kafamdan geçenler (tabi ben yeni gördüm)malum sitede bulamıyorum şöyle gerçek güzel bi fiyat millet uçmuş

pajero kullanmadım hiç içinde bulunmadım yorum yapamıyorum ama arazide kendini kanıtlamış bir araç motor büyük olsun gazladım mı uzatsın derseniz pajero 2.5 td ler güzeldir pinin2.0 arazide hiç görmedim,yakıtı araştırmak lazım frontinin en iyi kısmı şehir içi yakıtı.

1998 Frontera 2.2 benzin hakkında görüşleriniz veya kullanan var mı ? Çok karışık bilgi kalabalığı var forumlarda. Yedek parça İzmir içi usta alırken neye daha çok dikkat etmeliyiz?

Onur Bey anladığım kadarıyla siz bu işin ustasısınız benim bu konuda hiç tecrübem yok yine de bu aracı bana önerir misiniz? Saygılar

PEKİ PAJEROMU FRONTERA MI DESEK ARTILARI EKSİLERİ NELER HOCAM
Soruyu soralı 6 yıl olmuş hocam ama cevap verebilecek tecrübeye yeni sahip oldum. 99 model 3.5 v6 pajerom vardı güç bela satıp 2.2 benzinli frontera aldım. Memnun muyum hala bilmiyorum. Pajero bildiğim kadarıyla mercedes g serisine rakip olarak üretilmiş bir araç. Çok fazla uzun yol yaptım yol tutuşu yolda gidişi koltuğu direksiyonu içi dışı herşeyiyle aşık olduğum bir araçtı. Bu maddi durumla zannediyorum ben daha öyle bir araca binemem. Konfor açısından fronterayla kesinlikle karşılaştırılamaz güzellikte. Yokuş yukarı gaza bastığımda acaba ön mü kaldıracak diye düşünürdüm. Orjinal egsozuyla sanki abartı egsoz gibi sesi çıkar iki mahalleyi inletir. Ve iddia ediyorum offroad araçları içinde yükseltmenin geniş lastiklerin en yakıştığı araçtır. Gel gelelim eksilerine ben aracı normal kullanırım ne 65lik dedeler gibi ağır ne de ankaralı şahinciler gibi sert. benim sürüşümle şehir içi 30 litre lpg yakıyordu 305 70 16 lastikler tamam yakıtı artırırda kardeş 30 litreden bahsediyoruz. Bu sene mart ayında motor yaptırmak zorunda kaldım piston sekman komple herşeyiyle 65bin liraya geldi. Bilmiyorum belkide beni biraz yoldular ama ne yapayım anlayan çok usta var sanki de ben kötüsüne mi denk geldim. 9 ay geçti aradan 2.2 fronterayı hız denemesi yaparken pistonu deldim aynı şekilde üstten alttan bütün sübaplar contalar piston sekman değişti 22 bin lira tuttu fark burda işte. Ben pajeroda hiç 170 göremedim belkide lastiklerin mt olması büyük olması etkendir ama fronterada 180i gördüm (motor yapıldıktan sonra) valla iyide gidiyor öyle güvensizlik de hissettirmiyor. İkisinin de kronik sorunları var ikisininde ne yapsan bozamayacağın ömürlük yerleri var. Ben şuan mecburen 4x4 kullanan biriyim bana en uygun olan aracın frontera olduğunu düşünüyorum. Ama ikinci araba olarak alsaydım keyfine binseydim kesinlikle pajero alırdım

SON KONULAR - FORUM