OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,033

balikay

0530 7458572
Yer
Kilis
SELAM ARKADAŞLAR....
YAKLAŞIK 1 AYDIR OPEL GM NİN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ İLE, ÜYESİ BULUNDUĞUMUZ FRONTERA CLUB İÇİN TAKIM KIYAFET OLUŞTURULMASI İÇİN GÖRÜŞÜYORUM. EĞER HAZIRLANAN KIYAFETLER OPEL STANDARTLARINA UYGUN VE OPEL OLARAK KENDİLERİNİN ONAY VERMESİ HALİNDE DESTEK OLABİLECEKLERİNİ BİLDİRDİLER. BİZİM İSTEKLERİMİZ, OPEL İN ŞARTLARI, OLMASI GEREKENLER, OLMAMASI GEREKENLER HUSUSUNDA. GÖRÜŞMELERİN SONUNA YAKLAŞTIĞIMIZ İÇİN. KONUYU SİZE AÇMAK İSTEDİM. AŞAĞIDA ÖRNEK ŞEKİLDE HAZIRLANMIŞ KIYAFETLER İÇİN FİKİR VE KATKILARINIZI BEKLİYORUZ...

MONT ÖN.JPG

MONT ARKA.JPG

PANTOLON.JPG

BO?AZLI SWEET KAZAK.JPG

ÖRGÜ BERE.JPG

Etiketler

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

levent hocam tam anlamadım opel bıze hediyemi edecek reklam karsılıgı

Hepsi çok güzel görünüyor, takip...

BIM01' Alıntı:
levent hocam tam anlamadım opel bıze hediyemi edecek reklam karsılıgı
opel yetkilisinin beyanı şu " ŞAYET BU KIYAFET VE LOGOLARIN UYGUNLUĞUNU OPEL KURULUNDAN ONAY ALABİLİRSEM MADDİ ANLAMDA YARDIMCI OLABİLİRİZ." en son görüşmemizde sadece OPEL yazısı, opel standartlarından kaldırılmış. yerine opel arması yıldırımın altına "Wir leben Autos" yazısı gelmiş. çita ve gergedanlı logomuza sıcak bakmadılar. mesela bu gergedanlı logomuzda rumuz kısmı çıkıp yerine opel arması ve "Wir leben Autos" olabilir mi.? ayrıca montun ve pantalondaki "OPEL" yazısını çıkartabilirmisiniz dediler. bunun gibi öneriler. şayet opel in istediği gibi olursa maliyetin tamamını yada bir kısmını karşılanacağı konusu netleşmedi. ilk önce opel in standarları netleşecek sonra işin maliyet kısmı netleşecek.

değişiklikler genellikle opel yazan yerlerde dusunuyolar ..oda cok onemli degil amblem zaten anlatıyo markayı ..illaki standartlarda anlaşırız..tamamen duygusal bakalım ... ;)

Levent Abi bir toplantı ayarlarsan gider yerinde görüşür 1 günde hallederiz. O arada da biz kendi sunumumuzu hazırlarız. Onlar da şu çıksın bu kalsın bunu şöyle yapın dediğinde hemen orada toplantı esnasında yapar açık kapı bırakmadan hallederiz diye düşünüyorum.

bu arada naçizane fikirlerim;

OPEL yazısının çıkmasında sorun yok
FRONTERA ile ilgili bir yazı mutlaka olmalı
RENK önemli değil ancak TURUNCU gibi doğa ya da açık alanda dikkat çekecek renkler tercih edilmeli

güzel bir çalışma olmuş levent bey.elinize kolunuza sağlık. üstümüze bir vazife düşersede yapmaya hazırız bilgin olsun. frontera yazısı olması şart ama opel yazısı olması tartışılabilir.sokakta görenler satış elemanı falan sanmasınlar opelin

Merhabalar,
Levent bey güzel şeyler olacağa benziyor, sona gelmişsiniz.
Ben hernekadar başka marka aldıysamda benim sıram eğer sizlerce de uygunsa sabit kalsın.Kimbilir aldım ahanda Froti'yi derim.
(şimdilik 2000 model V6 Galloper aldım)
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Sevgili Levent bu güzel ve bir o kadarda emek isteyen uğraşıların için seni gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum..Üzerimize düşen neyse söyle yardım ve desteğe hazırım.(Not:Fronteram saat gibi çalışıyor,aksaklık elektirk tesisatı ve beyindeymiş ..iyi ve genç bir elektrikçi usta hepsini halletti..Kadir ustamın ve Volkininde hakkını yememek lazım..Leventin desteğine ayrıca teşekkür ederim) Saygılarımla.

aksaklık elektirk tesisatı ve beyindeymiş .

lpg beyni yoksa aracın beynimi

aracın beyninde imiş..devre yanmış o yüzden yapıyormuş ustam öyle söyledi..ayrıca benzin pompa rolesi yanmıştı onuda değiştirdik..şimdi nazar deymesin saat gibi maaşallâh.. :smiley:) :smiley:) :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR