OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,043

Etiketler
Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

VE KIYAFETLER.....

IMAG0025.jpg

IMAG0026.jpg

IMAG0027.jpg

IMAG0028.jpg

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Hüseyin bey, tabiki aklın yolu bir.Malum şartlar çok değişken olunca aklın yolunu bulmak biraz uzuyor gibi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Merhaba lar tabiki bizimki latife bu is zevk ve vobi gonuller bir olsun markanin ne önemi var .

Sevgili Levent kardeşimi ve diğer emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum..Kıyafetler ve logolar çok güzel olmuş..Hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde giyinirsiniz inşallâh...saygılarımla.

gardiyano' Alıntı:
Sevgili Levent kardeşimi ve diğer emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum..Kıyafetler ve logolar çok güzel olmuş..Hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde giyinirsiniz inşallâh...saygılarımla.
çok teşekkürler ahmet abi...

ARKADAŞLAR, KIYAFETLERİN PANTOLON KALIPLARINDA SORUN VAR. PANTOLONU DAR GELENLER 0530 252 7080 DEN BANA ULAŞSINLAR

ARKADAŞLAR ÜZERİNİZE OLMAYAN PANTOLONLARI GERİ GÖNDERİN. AYRICA BİR TERZİYE BEL, BALDIR VE BOY ÖLÇÜNÜZÜ ALDIRIN VE BU ÖLÇÜLERİ PANTOLON İLE YOLLAYIN.
ADRES: LEVENT BALIKAY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SEFERİHİSAR-İZMİR.

Ynt: Opel Frontera Club Kıyafeti

merhaba BALİKAY bey ben yeni bir üyeyim aracımda yeni bu yüzden hem hevesliyim hem tecrübesiz fakat kıyafet tasarımlarını görünce hoşuma gitti ayrıca böyle bir frontera klübü olmasına çok sevindim bende bu kıyafetlerden edinebilir miyim? biligi verirseniz memnun olurum

Ynt: Opel Frontera Club Kıyafeti

Haruns' Alıntı:
merhaba BALİKAY bey ben yeni bir üyeyim aracımda yeni bu yüzden hem hevesliyim hem tecrübesiz fakat kıyafet tasarımlarını görünce hoşuma gitti ayrıca böyle bir frontera klübü olmasına çok sevindim bende bu kıyafetlerden edinebilir miyim? biligi verirseniz memnun olurum
beden ölçülerini yollarmısın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR