Opel Frontera Basamak 1997

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,311
Ynt: Opel Frontera Basamak 1997

oofronter kardeş o ne fiyatlar böyle?? baskı balata işi şöyle oldu 300 ytl parçaya verdim (yan sanayi) 300 işçilik istediler. bende parçayı alıp ustanın tekinin başına dikildim 150 veriyorum canlı değişirmizisn dedim adam sıkışıkmış olur dedi sabah başladı akşamüstü 3 de bitirdi.. biraz pazarlık lazım :smiley: bu arada ben ufak bir otopark kazası yapmıştım egzozum rezalet bir şekilde çürüktü kazadan sonra komple egzoz sistemi paramparça oldu ve son susturucu (egzoz çıkışının ordaki büyük parça) koptu ve parçalandı. düşün son susturucu ve birkaç noktadaki deliklerin tamiri artı krom egzoz ucu :smiley: 200 ytl verdim..
bi kere şunu untma bu arabayı kazıklanmadan tamir etmenin yolu parçayı kendin alacaksın, opel yetkili servisinden uzak duracaksın (bunu diğer eski opellerdede söyleyebiliriz.) ben neler çektim bir bilsen bunu öğrenene kadar.
sorunlarını çekinmeden burada sorabilirsin, murat (damast) bu konuda usta ben anca kalfa olabilirim :smiley: bu arada araba hangi frontera 2.2 motorlu mu? 3 kapı 5 kapı ? kaç model?

Etiketler

Walla ilk aldığım fiyatlar böyle. Ama sayenizde işin triklerini öğrenmeye başlıyorum.

Araba 1997 model 2.2i 5 kapı bej renginde. 108.000 km de aldım. LPG yok.

Öğrendiğim birşey var, parçayı ustaya ben götürcem. Umarım verdiğiniz rakamları 3 aşşağı 5 yukarı tutturabilirim. Çünkü şimdiden gözüm korktu.

Ankara'da bildiğin bir yer var mı ?

ankara da bildiğim bir servis yok ama uygun fiyatlı parça için benim parçacı http://www.opelparcaci.com
bir de muratın bir parçacısı var o da istanbul da ama en azından fiyat öğrenirsin. hatta ısmarlarsın yollarlar.

Ben o sitede hiç frontera parçası göremedim. arama yaptığımda da 3 adet çok da lazım olmayan üç parça buluyor. Ne bileyim bi debriyaj seti, bir amortisör yok gibi ? Bir yanlışım olabilir mi ?

oofronter' Alıntı:
Ben o sitede hiç frontera parçası göremedim. arama yaptığımda da 3 adet çok da lazım olmayan üç parça buluyor. Ne bileyim bi debriyaj seti, bir amortisör yok gibi ? Bir yanlışım olabilir mi ?
Merhaba  diğer arakaşların  seni tanıması için  kendiini altdakı link tanıt lutfen selamlar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.400

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,589
Kaydolan Son Üyemiz
huseyiniyisarac@hotm

SON KONULAR

Geri