emirreis Ömür İmtihanla Geçiyor Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 15 Kas 2013 #1 Merhaba 1998 model 2.2 16V Standart Donanım Aracım. Yakın Bır Zaman Icerısınde Off Road Görunumune Ulastırmayı Planlıyorum. Bır Kac Resımı:
Merhaba 1998 model 2.2 16V Standart Donanım Aracım. Yakın Bır Zaman Icerısınde Off Road Görunumune Ulastırmayı Planlıyorum. Bır Kac Resımı:
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 16 Kas 2013 #2 Ynt: Opel Frontera 2.2 16v Aracım Çok güzel gözüküyor araç maşallah. Değişim için yardım gerekirse bu işin ustaları burada zaten. Şimdiden kolay gelsin...
Ynt: Opel Frontera 2.2 16v Aracım Çok güzel gözüküyor araç maşallah. Değişim için yardım gerekirse bu işin ustaları burada zaten. Şimdiden kolay gelsin...
emirreis Ömür İmtihanla Geçiyor Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 16 Kas 2013 #3 Ynt: Opel Frontera 2.2 16v Aracım Tesekkur Ederım. Bugun Aracımın Radyatör ve Egsoz Sıstemını komple yenıledım. Oto Kuaforden Sonra ıns Degısımlere BAslıyacagız.
Ynt: Opel Frontera 2.2 16v Aracım Tesekkur Ederım. Bugun Aracımın Radyatör ve Egsoz Sıstemını komple yenıledım. Oto Kuaforden Sonra ıns Degısımlere BAslıyacagız.