Opel Frontera 2.0 Sport Arka Cam ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orcungsi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,994

orcungsi

Yeni Üye
öncelikle bütün arkadaşlara selamlar sitemize yeni üye oldum inşallah bilgi alış verişi yaparak benimde sizlerle paylaşacagım bilgiler olur 96 model opel frontera aracıma yaklaşık 97 senesinden beri binmekteyim 2002 senesinde arabayı babama devrederek kendime 2.0 16 v 94 model bir astra gsi aldım ve o seneden sonra astrayla opel serisine devam ettim bu yazın başlamasıyla frontera tekrar bana gecti ve arabayı toparlamaya başladım ilk içinden başlayak deri koltukları oluşturdum şimdi bir sıkıntım daha var çözemedigim belki yardımı dokunan bir arkadaşımız olabilir sorunum arka cam bulamıyorum bulsamda cok faiş bir fiyat istediler bu konuda yardımı olabilcek arkadaşların yardımını bekliyorum hayırlı saatler..

Etiketler
Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport Arka Cam ?..

mesaj çok eski ama yinede yazayım belki başkası faydalanır FİBER YAP

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport Arka Cam ?..

Merhaba mesaj çok eski ama sansımı deniyeyim :smiley: bende de 96 model sport var ve arka cam arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

arkadaşlar frontera ailesineŞubat aayında 96 model sport ile yeni katıldım. Bana da arka cam gerekli aracin arka cami su an fiber.ayrica diger yedek parca ve motor yuruyen aksam....gibi konular icin gerektiginde gidebilecegim tavsiye edeceğiniz bir usta var mı şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

arkadaşlar frontera ailesineŞubat aayında 96 model sport ile yeni katıldım. Bana da arka cam gerekli aracin arka cami su an fiber.ayrica diger yedek parca ve motor yuruyen aksam....gibi konular icin gerektiginde gidebilecegim tavsiye edeceğiniz bir usta var mı şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Bulduğum il kocaeli

Merhaba konu çok eski fakat güncel pek bilgi bulamadığım için şansımı deneyeyim dedim. Bir kaç gün önce talihsiz bir şekilde frontera 2.0'ımın arka camı patladı. Geçici bir çözüm olarak fiber yapılabileceğini buradan okudum ama sanayide yapamayacaklarını söylediler. Fiber cam tam olarak nedir ve kim yapar? Şimdiden teşekkürler

ben aracı aldığımda arka cam flex di nerede yapıldıgını bilmiyorum ama oto camcılar yol gösterebilir belkide reklamcılarda tabelacılarda olabilir diye düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR