Opel Frontera 2.0 Baskı Balata

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihozdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,364

fatihozdemir

Yeni Üye
ARKADAŞLAR MERHABA.
1995 MODEL FRONTERA 2.0 İÇİN DEBRİYAJ SETİ ARIYORUM.ARAŞTIRMAKTAN KAFAM AĞRIDI.MOTOR KODUM C20NE. MERAK ETTİĞİM ŞEY BU KODDA OLAN BÜTÜN MOTORLARIN DEBRİYAJ SETİ BENİMKİNE DE OLURMU.MESELA OPEL CALİBRA 2.0 IN BÜTÜN ÖZELLİKLERİ ( 8 VALF 2000 MOTOR C20NE MOTOR KODU) FRONTERAYI TUTUYOR.YA DA VECTRA A LARIN ÖZELLİKLERİ DE TUTUYOR.YA DA DEBRİYAJ SETİNİ ALMAK İÇİN ÖNERECEĞİNİZ BİR KİŞİ YA DA WEB SAYFASI VARMI. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Etiketler
Ynt: Opel Frontera 2.0 Baskı Balata

Bunu neden siz arıyorsunuz ki sökünce usta görecek zaten hangisinin uyduğunu.

DOSTUM KARAMANIN ERMENEK İLÇESİNDE YAŞIYORUM.BALATAYI SÖKMEDİK DAHA AMA SÖKÜP ARASAK İNAN BASKI BALATA GELENE KADAR 1 AY ARABASIZ KALIRIM.

http://www.hepsiopel.com/Opel-Frontera-A-Debriyaj-Seti-20I-Benzinli-Motorlu-Araclar-LUK,PR-1859.html

sanırım bu.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100176.0
buna bakınız..

http://www.hepsiopel.com/Opel-Frontera-A-Debriyaj-Seti-20I-Benzinli-Motorlu-Araclar-LUK,PR-1859.html

sanrım bu..

kendi debriyaj seti mevcut arsştırırsanız bulursunuz ayrıca vectralara bakın frontera 2.0 motor vectra-a motorudur.

Fatih bey 2.0 benzinli frontera sport motorları x20ne ve x20se kod lu olarak ikiye ayrılır,sizin debriyaj balatası x20ne ise bu kodu sorarak arayın ayrıca (x20se) ye göre yarı yarıya daha ucuzdur sizin debriyaj balatası nedenini anlıyamasamda.

Fatih bey ayrıca x20ne ve x20se kodlu debriyaj balataları birbiriyle uyumlu DEĞİLDİR.Bir çok internet sitesinde uyumludur diye yazıyor sakın aldanmayın !!!

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR BİZİMKİ C20NE MOTOR KODLU. ERMENEK OLDUKÇA KENARDA KALIYOR.PARÇA KONUSUNDA SIKINTI ÇEKİYORUZ.ELİNDE OLAN VARSA YA DA YAKININDA PARÇACI OLAN ARKADAŞLARIM VARSA BİZEYERDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR