Teşekkür ederim kardeşim,eğer bilinçli yaşamazsak yakın bi gelecekte malesef Dünya yaşanmaz hale gelecek,aslında kıayameti insanoğlu kendi eliyle getirecek Adem peygamberin dünyaya indirildiği dönemi düşünürsek tertemiz el değmemiş bi doğada yaşıyordu Dünyayı kirletecek yada düzenini bozacak bi unsur yoktu bu sistemi bozan insanoğlu olduğu için gelecek nesiller için yaşanabilir bi dünya bırakmamız lazım diye düşünüyorum...serkan35' Alıntı:Serdar çok sağol iyi çalışıyon doğa için,
Vakit ayırıp doğamız adına bu filmleri izlemenizden ötürü esas ben size teşekkür ederim.Saygılar...COMPETUS' Alıntı:Filmler gerçekten çok güzel defalarca seyretmeme rağmen bir kez daha izledim.Paylaşım için teşekkürler.
Selamlar,
Murat
Ben teşekkür ederim beğenmenize sevindim beni de çok etkileyen bi filmdird.berkay' Alıntı:Kuzey Yamacını izledim şimdi. Çok güzeldi gerçekten çok etkilendim.. Paylaştığınız için teşekkür ederim..
Mükemmel kaçışı da birazdan izleyeceğim
Beğenmenize sevindim,saygılar.tarantula901' Alıntı:hepsini izlkedım gercekten guzel
Hukuka aykırı bi durum sözkonusu olduğunu düşünmüyorum sonuçta nette yeralan halka açık daha önce binlerce kişini izlediği linkleri kopyalayıp buraya yapıştırdım yine de kanuna ayrkırı bi durumsa yöneticiler doğrusu neyse onu yapsınlar,koy adlı belgesel içinse bence belgeseli izlememişsiniz diye düşünüyorum sanırım siz beni japon karşıtı başka ülkelerinde hayranı filan sandınız önyargılı davrandığınızı düşünüyorum ben bütün japonları suçlamıyorum ancak ülkelerindeki yunus ve balina katliamı yöneticilerin bilgisi olmadan yapılamaz herhalde yoksa halkını bende çok severim çok saygılı,kültürlü ve insani erdemleri olan bir millet fakat normal türde balık yemek duruken yunus ve balina gibi düşünme yetisi olan canlıları öldürmelerini hiç hoş karşılamıyorum birde bizim millet neden başka bi ülkeye gidince hemen onun etkisinde kalır onu da anlamıyorum.omeronay' Alıntı:Bu linkleri buraya yapıştırmanız sizin açınızdan iyi bir şey değil bunlar telif hakkı olan satılan materyaller başınız bu konuda ağrıyabilir. Forum illegal içerikli bir forum değil yakında yöneticiler tarafından bu başlık büyük ihtimalle silinecektir.
Japonlar hakkında yazdıklarını ise içlerinde yaşadığımdan haksız ithamda bulunduğunu düşünüyorum. Japonlara balık avlamayı yasaklamak karadenizlilere hamsiyi yasaklamaktan farksızdır. Bu ülkenin dış ülkelere gıda bağımlısı olmamasının tek sebebi okyanustan beslenmeleridir ve bu bazı bilinen ülkelerin işine nedense gelmiyor. Öyle toplu katliam yapıp nesillerini tüketmiyorlar. Aksine öldürdükleri balıkları yiyorlar. Balina ve yunusların avlanmasının başında bu canlılar şu dünyanın hiç bir yerinde avlanmıyolar çoğaldıkça Japon sahillerindeki balıkları tüketiyorlar. Ben yunuslar için bu kadar duygulanan ve belgeselini yapan arkadaşa gidip savaşta bütün tokyoyu yangın bombaları ile bombalayıp bebekten yaşlıya insanları diri diri yakan hiroşimaya atom bombası atıp şu anda bile çocukların sakat doğmasına neden olan kendi ülkesinin belgeselini yapmasını tavsiye ediyorum. Balinaları petrolden habersiz olduğu için lamba yağı için öldürüp neslini tüketen kendi ülkesidir Japonya ya da başka bir asya ülkesinin yemek için avlaması değildir. Yunusları şov için yakalayıp kullanan yine kendi ülkesidir kendi ülkesinde bu filmleri çekemeyen birinin gelip başka birinin ülkesinde aaaa Japonyada yunusları öldürüyorlar birde yiyorlar içinde cıva var demesi çok gariptir. Kendisinin bu işi başlatan kişi olmasıda ayrıca komiktir.