Önerebileceğiniz 4x4 Araç Nedir ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fire.sky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,993

fire.sky

Yeni Üye
2001-2002 Land Rover Freelander almayı düşünüyorum ama sitede freelandır ile ilgili bütün yorumları okumama rağmen karar veremedim!
Şehir içi,şehirler arası yollarda ve stabilize yollarda kullanmak için off-road yapmayacağım için suv segmentinde 4*4 düşünüyorum freelander düşünüyorum ama masraflı ve arıza açan bir araç olduğunu belirtiyorlar.Anlattığım şartlarda kullanmak için freelander nasıldır?Ya da 30000 liraya ne alabilirm.
şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Önerebileceğiniz 4x4 Araç Nedir ?

fire.sky' Alıntı:
30000 liraya ne alabilirm.
şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Çook şey

ama yorumları okuduğunuzda sitedeki genel kanı bunun bir freelander olmaması yönündedir

ne olacağı kısmı ise ihtiyaçlarınızı ve gireceğiniz yolları biraz açarsanız şekillenir

İhtiyacım olan bir masrafsız 4*4 arazi koşullarında kullanacağım ama arazi koşulları çok da ağır değildir.Ben hatayda oturuyorum portakal bahçesine gitmek için şuan vectra aracımla bile gidiyorum en ağır koşulu stabilize yoldan yaylaya çıkmaktır ve bir karış çamurda çöküp kalmayacak uzun yolda yormayacak bir 4*4 istiyorum.

fire.sky' Alıntı:
Ben hatayda oturuyorum

Gezenbilir Antakya Grubunun tamamı Suzuki kullanıyor. Vitara JLX, Jimny, Grand Vitara ve Suzuki X90 var hepimiz de araçlardan çok memnunuz. Yakınsanız tanışalım diyeceğim ancak sanırım Dörtyoldasınız. Burada gelecek ay başlayacak etkinliklere bekleriz.

grand cherokee kullanıcısı olarak benim tavsiyemde suzuki olacaktır ...

fire.sky' Alıntı:
İhtiyacım olan bir masrafsız 4*4 arazi koşullarında kullanacağım ama arazi koşulları çok da ağır değildir.Ben hatayda oturuyorum portakal bahçesine gitmek için şuan vectra aracımla bile gidiyorum en ağır koşulu stabilize yoldan yaylaya çıkmaktır ve bir karış çamurda çöküp kalmayacak uzun yolda yormayacak bir 4*4 istiyorum.

Suzuki, Grand Vitara

kokteknik' Alıntı:
defender diyor kaçıyorum :smiley:

Biz kendi başımızı yaktık, başkalarının başını yakmayalım ;D
Ciddi off-road amacı yoksa Defender'dan daha uygun alternatifler var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR