bugün aracımın yağlarını suyunu kontrol ettirdim ikisine de ustam yarım litre ilave etti 3000km önce yağı değiştirmiştik filitre değişmemişti.sonra önden gelen tokurtunun kaynağı olarak ustam z rot lar değişecek dedi bende getirttirdim ama yan sanayi(ön çifti 38,00tl orijinali 150,00tl )malzeme aldım.neyse rotlar takıldı yağ su tamam ,şanzuman yağınıda kontrol ettirdim dişliler arasında boşluk varmı baktırdım oda iyi,biraz dolaştık tokurtu bariz azalmıştı ama hala vardı ustaya ne olacak dedim önceden daha çoktu dedi ;D ;D ;D ...amortisörlerden olabilir dedi.dedi.dedi.SERVİS UZAK İYİ USTA ARIYORUZ.bu arkadaşımızda iyi usta ama hergün bir frelander ile uğraşmıyor ne yapsın.neyse bu ön z rotların değişmesinde dikkat edilecek püf noktalar varmıdır?? amortisörlerim kesinlikle sağlam başka önden tokurtu şeklinde ses yapabilecek neler vardır?ARACIM 2000 1.8 HSE LPG Lİ.NOT 3000 KM YOLU KARDA KÖY YOLLARINDA YAPTIM 3-4 DEFADA ARACIMI EPEY ZORLADIM FAKAT HARARET SIKINTISI FİLAN OLMADI.ikinci sorum eksilen yağ ve su normalmidir??