ömerli gölü gezisi göl kıyısı sakınlerine yıne kemik dagıttık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,667

kuzne

Kamp III
Yer
istanbul kurt köy
arkadaslar göl kıyısında okadar ac kopek varki hepside okadar güzel ve masum hayvanlar bir gunluk bile karınları tok yatmalarını saglamak bile sonsuz bir mutluluk veriyo ınsana eyer side hayvanları seviyosak yada bir günde siz karınlarını doyurmak ve mutlu olmak isterseniz ben burada sizleri bekliyorum.

Etiketler
Ynt: ömerli gölü gezisi göl kıyısı sakınlerine yıne kemik dagıttık

:smiley: :smiley:

SAM_0741.jpg

SAM_0742.jpg

SAM_0750.jpg

SAM_0751.jpg

SAM_0752.jpg

COOK COOK GÜZEL BİR HAYVAN ARES OLMASAYDI KESİN BU HAYVANI ALIP BAKARDIM DÜSÜNEN OLURSA TAM BAKILACAK COK HOŞ BİR HAYVAN

SAM_0747.jpg

SAM_0748.jpg

SAM_0749.jpg

Ohoo fatih hocam bize haber vermeden bi gezmeler bi tozmalar... Olmuyor böyle ;D

OO selim kardeş valla arabaları tam camurlama havası biliyomusun :smiley: gelirseniz bi ömerlide beraber yaparız bir camurlara dalarız . beklerim

SAM_0753.jpg

SAM_0754.jpg

SAM_0755.jpg

SAM_0763.jpg

SAM_0761.jpg

Yaw Ramazan'dan dolayı pek çıkasım gelmiyor ama bir etkinlik yaparsak bi pazar günü akşamında iftarlı olur valla...

Fatih Bey çok faydalı bir gezi.
O kadar iyi birsey yapmışsınız ki. Helal olsun.
Sevgiler.
Burak

BOBO' Alıntı:
Fatih Bey çok faydalı bir gezi.
O kadar iyi birsey yapmışsınız ki. Helal olsun.
Sevgiler.
Burak
teşeekür ederim burak bu hayvanları her balık tutmaya gıttıyımde görüyorum elimden geldiyı kadarıyla birkac bisiyler göturuyorum yakında bir gezi yapıcaz katılmak ıstersen bekleriz

kuzne' Alıntı:
teşeekür ederim burak bu hayvanları her balık tutmaya gıttıyımde görüyorum elimden geldiyı kadarıyla birkac bisiyler göturuyorum yakında bir gezi yapıcaz katılmak ıstersen bekleriz
Tabi mutlaka geliriz.
İlk toplu gezinize katılamamıştık.
Zaman uyarsa mutlaka geliriz.
Selamlar.

yapılan gezi süper,su ramazan ayında iki kat süper! gönülden tebrik ediyorum sizi bir dahaki gezide haber verirseniz bu sevaba ortak olmak isterim teşekkürler.

nordic1903' Alıntı:
Helal olsun..Cidden helal olsun :smiley: Umarım herkes sizin kadar duyarlı olur..
tesekkur ederim arkadas benim yaptıgım gösteriş icin diılll gercekten sadece burada paylasmamın tek amacı duyarlı arkadasları dikat cekmek bu hafta sonu yıne birkac ayle ömerlide yıne hayvancıklara kemik dagıtmayı düsünüyoruz bu kemikleri köpeklere dagıtırken okadar ilginc bişiyle karsılastıkki gercektenetkiledi beni resimlerde dikkat edin minik köpeklerin önlerinde 10 larca kemik var dimi hah işte büyük köpekler kendi arasında kemik kavgası yaparken bebeklerin önündeki kemiklerden hic ama hic dokunmadılar coook şaşırdım.

tebrik ederim çok ince bi düşünce, eşimle birlikte elimizden geldikçe sokak hayvanlarına yardımcı olmaya çalışıyorus.. yaptığınız diğer güzel bi davranışta gençleri bu organizasyona katıp hayvan sevgisini aşılamanız..

Haskan' Alıntı:
tebrik ederim çok ince bi düşünce, eşimle birlikte elimizden geldikçe sokak hayvanlarına yardımcı olmaya çalışıyorus.. yaptığınız diğer güzel bi davranışta gençleri bu organizasyona katıp hayvan sevgisini aşılamanız..
[/quot

Tesekkür ederim hasan bey ilgi alakanıza hayvan sevgim cocukluk tan buyana cok yogun hatta su an 3 yıldır bizimle beraber bir sokak köpeyımızde var adı ares artık aylemizin bir ferdi .. ayrıca ömerlidede birkac sabir dostumuz var KURT. MAZLUM. PALYACO. gibi dostlarımız.:smiley: birdaki gezimizde
sizleride bekleriz :smiley:

cok guzel bır gezı olmus.Allah razı olsun.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR