KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013
devit3' Alıntı:
Arman abi bensiz gezi ha
Kalırsan ara beni çekmeye gelirim duster ın dostu duster
Valla bende geziye katılmak çok isterdim ama bende ömer abi gibi çocukların kurslarından muzdaribim. 1 -2 sat yarışlara kaçarım belki.
Arman abi şu okullar kapanınca ömer abiyle birlikte bir kayışdağı gezisi ayarlayında hep birlikte çıkalım şu tepeye.
Herkese şimdiden bol çamurlu bol ızgaralı eğlenceler....
seneye şu kurs ve antreman işleri bir hafiflesin gereğini yaparız
aslında düşüncem şöyle idi tabii kabul görürse 1 mayıs çarşamba salı gecesi marmaris bodrum neresi olursa ailece topuklarız çarşamba tatil ya perşembe herkese benden kafa izni cuma herkes kendine izin versin ;D cumartesi pazar malum pazar gecesi istanbula topuk ama hanımın perşembe günü varmış ben tırtladım ;D siz değerlendirin derim kaçmaz fırsat
estf abi neyse bnde sahsım adına artık eski uye olmus oldum telefon numaran artık bende de oldugu icin ;D ins bundan sonra surekli gezilere katılmak isterim walla
mmolla53' Alıntı:
estf abi neyse bnde sahsım adına artık eski uye olmus oldum telefon numaran artık bende de oldugu icin ;D ins bundan sonra surekli gezilere katılmak isterim walla
sayımızı göz önüne alınca 1 den fazla mangal yakarız yada katlanır tel ızgarayı taşla destekler altına ateş yakarız ve aramızda sen ben olmadan organizasyonu hep birlikte yaparız ve bu konuda hiç sıkıntı çımadı ve çıkmazda
yanlız geçen gezimizde çay almayı herkez unutmuştu çaysız kaldık yarın herkes hatırlatsın lütfen bu konu önemli
abi hep beraber olması guzel arabamın arkasında mangal ve kuru odun bayagı var hazır olarak ızgara vs de bulunmaktadır.sureklı mangala hazır gezmekteyım ve ıcme suyu olarakta bayagı su var bır cayla seker kalmakta olmazsa yarın 1 paket cayla seker alayım yanıma ne olur ne olmaz ;D
mmolla53' Alıntı:
abi hep beraber olması guzel arabamın arkasında mangal ve kuru odun bayagı var hazır olarak ızgara vs de bulunmaktadır.sureklı mangala hazır gezmekteyım ve ıcme suyu olarakta bayagı su var bır cayla seker kalmakta olmazsa yarın 1 paket cayla seker alayım yanıma ne olur ne olmaz ;D