KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013
yanınızda fotoğraf makinesi video cam. getirirseniz çok güzel kayıtlar yapar hem siteye yükleriz hemde çok güzel anılarımız olur herkes biri birini kaydederse herkezin çok güzel fotoğrafları ve video kayıtları ortaya çıkıyor
Yarışları biliyorum ama seyretmekten çok yarışmayı tercih ederim yarış için bir araç hazırlayana kadar gezilere devam ayrıca İsoffta parkurun tamamını görmek mümkün değil önceki isoff yarışını seyretmeye gittik arkadaşlarımız tanıdıklarımız yarışıyordu starta yakındık saadece 2-3 kapı geçişi görülebiliyordu
Selamunaleykum Ömer abi nasılsın ? Bugün sabah Serkan'ın mesajını gördüm , bakalım Muhammed nereye gitmek isteyecek , inşallah katılırım sizinle gezmek bir zevk abi.. Serkanada selamlar.. Görüşürüz abi..
Mangal ve mangal kOmuru cok onemli. Gerisi sorun degil. Herkes sevdigi yiyecekten biraz getirirse beraber pisiririz. Diger pisenlerdende tum arkadaslarimiz tadabilir. Ufak tefek tursudur cig koftedir v.s garniturleride
Yanimiza evden cikarken almayi unutmayalim
Ahmet BAĞCE' Alıntı:
Selamunaleykum Ömer abi nasılsın ? Bugün sabah Serkan'ın mesajını gördüm , bakalım Muhammed nereye gitmek isteyecek , inşallah katılırım sizinle gezmek bir zevk abi.. Serkanada selamlar.. Görüşürüz abi..
Ahmet BAĞCE' Alıntı:
şimdi aklıma geldi Muhammet bizim geçiş videosunu youtube ye yada başka bir yere yüklemiş olabilirmi ? bence çok güzeldi o videoyu hem bu siteye hemde faceye yüklemek niyetindeyim ama bir türlü bir araya gelip halledemedik
selamunaleykum.öncelikle herkeze hayırlı cumalar.kendimi listeye ekliyemedim lakin nasip olursa tüm aile tam kadro gelip sizlerle tanişmak ve ve güzel geçeceğini düşündüğüm bir günü paylaşmak istiyorum
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
şimdi aklıma geldi Muhammet bizim geçiş videosunu youtube ye yada başka bir yere yüklemiş olabilirmi ? bence çok güzeldi o videoyu hem bu siteye hemde faceye yüklemek niyetindeyim ama bir türlü bir araya gelip halledemedik
kendimi tekrardan kaydetmeye calıstım ama beceremedım galiba ve nerde bulusucaz ben orayı bılmıyorum nasıl olacak? ve nasıl irtibat kurucaz en azından tarif için
Arkadaslar yer cok kolay. Sile otobanina girdikten sonra 1. Ve 2. Alt gecitten sonra sag seritte kalin ve ilk firsatta yan yola gecin biraz ilerleyince Tasdelen mevkiinde bp yi goreceksiniz.