Olumsuzluklar Bitmiyor; Soyut Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edessastelio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,749
Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor...

Soyut Karavan'a TMSF el koymuş, bu yüzden tüm ticari faaliyetleri durdurulmuştur.

avidus' Alıntı:
Soyut Karavan'a TMSF el koymuş, bu yüzden tüm ticari faaliyetleri durdurulmuştur.
Merhaba,
Bu bilginin kaynağını belirtmeniz mümkünmü?

avidus' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun demekten başka yapılacak bir şey bulamıyorum; soyut ile ilgili olarak benim de yazacak çok fazla şeyim var ancak 1 hafta daha beklemek istiyorum; ama şuan için en hayırlısı oraya hiç gitmemenizdir.

Gelecek hafta tüm olayları yazacağım buraya.
Merhaba, yazacaklarınızı ben ve herkes merakla bekleyecek.
Çok teşekkürler.

güngör' Alıntı:
e-mail yazılı belge olarak kabul ediliyormu bilmiyorum,bukadar olaydan sonra bir yakınınız aracılığıyla hesabın açık kalan
kısımları ne miktarsa tahsilat makbuzunu elden almanız çok iyi olur sanırım.

Mesajı gönderen şahsın ibra edebilmek için imza yetkisi olup olmadığıda ayrı bir konudur. Dikkat lütfen.
Merhaba, Levent bey;
Faturaya süresi içinde Noter kanalıyla itiraz edeceğim. Teşekkürler.

metin0035' Alıntı:
Ahmet bey geçmiş olsun.Bu demek oluyorki artık yapılacak işler sözleşme altına alınacak ve cezai müeyyideler madde madde konulacak.Soyut karavan acaba müşteri bulabiliyormu? Şimdiden sonrada pek bulabileceğini zannetmiyorum '2012 nisan ayında kendileri ile görüşmeye gittim.Bahçelerinde 3 adet karavan vardı.çekme ve bir amerikan birde açık mavi mercedes unımog karavan restorasyon için geldi dediler.Bu araç sahiplerininde canı yandı galiba .Güneş enerjisi işine girdiklerini söylediler.Acaba çok cabuk iş değiştirmek sektörden ayrılmak için amaçları ne ? Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor.SAĞLIK ve MUTLULUKLAR diliyorum. SEVGİ ve SAYGILAR.
Merhaba, Metin bey;
Biz aracımızı 23 martta bırakmıştık. Bu tarihten sonra birçok arkadaş yeni kurban olmaktan kurtuldu, siz ve onlar için çok şanslılar diyebilirim.
Amerikan dediğiniz araç için oranın güvenlik görevlileri kendi aralarında dalga geçiyordu: Arap şeyhinin arabası 2 yıldır duruyor diye. Mercedes kamyon ve bu araç haziranda birden bire kayboldu.
Diğer konuya gelince yaptıkları elektrik tesisatını söküp sıfırdan Bülent ustaya yaptırdık bir hafta uğraştı. Elektrik işinden anlayan personelleri varmı? tartışılır.
Selamlar

TA2RX' Alıntı:
Farklı bir şirket ismiyle piyasaya girme ihtimallerine karşı, demek ki bundan sonra karşımıza çıkan yeni güneş enerjisi firmalarına karşı da dikkatli olmamız gerekecek.
Merhaba, bu konuda endişeye gerek yok. 7 milyon dolarlık işler yaptıklarını söylüyorlar gazetelerde sadece laf salatası.
Yeni bir kuruluşta aynı kişiler rol oynayacağına göre, zaten herkes tanıyor. Sermayesi yalan olanlar gün gelecek yeni bir yalan bulamayacaklar.
Selamlar.

edessastelio' Alıntı:
Merhaba, bu konuda endişeye gerek yok. 7 milyon dolarlık işler yaptıklarını söylüyorlar gazetelerde sadece laf salatası.
Yeni bir kuruluşta aynı kişiler rol oynayacağına göre, zaten herkes tanıyor. Sermayesi yalan olanlar gün gelecek yeni bir yalan bulamayacaklar.
Selamlar.

Ahmet bey mağduriyetiniz için çok üzüldüm. Evet lafta işleri çok ! cayır cayır çalışıyorlar! Tek sermayeleri müşterilerden aldıkları peşinatlar. kendi paralarını asla kullanmazlar... senede 1 tane karavan yapıp bir şekilde müşteriyi de mağdur ederler. Güneş paneli değil de bildiğim kadarı ile rüzgar türbini yapıyorlardı ve o iş'te de müşteriler aynı şekilde senelerdir mahkemelik durumdalar. Eğer sabrınız varsa dava acmanızı öneririm. ancak bildigim kadarı ile e postalar delil için yeterli sayılmıyor.

bir de konu dışı ama güneş paneli ne kullandınız yeterli mi özellikleri nedir?

selamlar.

KADIKIZI' Alıntı:
Ahmet bey mağduriyetiniz için çok üzüldüm. Evet lafta işleri çok ! cayır cayır çalışıyorlar! Tek sermayeleri müşterilerden aldıkları peşinatlar. kendi paralarını asla kullanmazlar... senede 1 tane karavan yapıp bir şekilde müşteriyi de mağdur ederler. Güneş paneli değil de bildiğim kadarı ile rüzgar türbini yapıyorlardı ve o iş'te de müşteriler aynı şekilde senelerdir mahkemelik durumdalar. Eğer sabrınız varsa dava acmanızı öneririm. ancak bildigim kadarı ile e postalar delil için yeterli sayılmıyor.

bir de konu dışı ama güneş paneli ne kullandınız yeterli mi özellikleri nedir?

selamlar.
Merhaba;Kadıkızı rumuzlu bey,
(bu satıra, o ile başlayan iki kelimeyle başlamak isterdim, terbiyem müsade etmedi) hakkında;
bildiklerimizi yeni mağdurlar olmaması için herkesi uyaralım lütfen.
Yukarıda yazdıklarınız harfiyen doğru. İlave etmek istediğimse bırakın trübin normal bir elektrik tesisatından bile anlamıyorlar.Bunların yaptığı elektrik tesisatını komple iptal ettik ve Elektrik tesisatını yeniden Bülent ustaya yaptı.
Çalışmamız sırasında floresanlar yanmıyordu,12 voltluk tesisatımıza 24 voltluk 3 adet floresan bağlamışlar.
Tüm mağduriyetimi burada sıralarsam bu sayfa açılmaz.
Güneş paneline gelince:
4x1oo vat güneş paneli + 2x105 amper jel akü , 1ooo vat invertör. Sadece buzdolap(büro tipi) kullanıyorum 220 olarak diğer tesisat 12 volt.
Malesef kapalı havalarda yetersiz.Üretilen kullanılana yetmiyor. Yazın bol güneşte meydana çıkacak.
Selamlar

Uyarılarınız için çok teşekkür ederiz.Ben karavan dünyasına yeni adım atmak üzere olan biriyim.17 kasım 2012 de bahsi geçen firma ile bir görüşmem oldu ve kendilerinden fiyat beklemekteyim.Ama uyarınızdan sonra kesin kararımı vermiş oldum.Bu tür olayların böyle forumlarda paylaşılması ne kadar güzel.Bizlerin hayallerinin başlamadan bitmesini engellemiş oldunuz tekrar teşekkürler...

güngör' Alıntı:
e-mail yazılı belge olarak kabul ediliyormu bilmiyorum,bukadar olaydan sonra bir yakınınız aracılığıyla hesabın açık kalan
kısımları ne miktarsa tahsilat makbuzunu elden almanız çok iyi olur sanırım.

Mesajı gönderen şahsın ibra edebilmek için imza yetkisi olup olmadığıda ayrı bir konudur. Dikkat lütfen.

e-mail yeni yasaya göre delil kabul ediliyor.
Ancak, sayın Güngör beyin de dikkat çektiği gibi bu maili gönderen kişi firmayı yasal olarak temsil ediyorsa ( imza sirkülerinde adı geçiyorsa) gönderdiği e-mail.onların aleyhine kesin bir delildir.

ilhanyüzbaş' Alıntı:
Uyarılarınız için çok teşekkür ederiz.Ben karavan dünyasına yeni adım atmak üzere olan biriyim.17 kasım 2012 de bahsi geçen firma ile bir görüşmem oldu ve kendilerinden fiyat beklemekteyim.Ama uyarınızdan sonra kesin kararımı vermiş oldum.Bu tür olayların böyle forumlarda paylaşılması ne kadar güzel.Bizlerin hayallerinin başlamadan bitmesini engellemiş oldunuz tekrar teşekkürler...
Merhaba; İlhan bey;
Kılpayı kurtulmuşsunuz, bunlara birşey kaptırmadığınıza çok sevindim.
Benim gibi şirketin önünden geçerken orayı bir b.k zannederek kolunu kaptıran başka mağdurlar olmaz İnşaallah.
Size fiat verildiğinde, bir arkadaşımızı 8 ay mağdur etmişsiniz. Bu yüzden vazgeçtim deseniz ne güzel olur.
Gelen fiyatı ve araç bırakılmadan önce nasıl vaadler verildiğini burada paylaşırsanız başka yeni kişilerin aldatılmasını önlemede büyük bir katkı sağlamış olacaksınız.
Hoşçakalın.
Selamlar

esensami' Alıntı:
e-mail yeni yasaya göre delil kabul ediliyor.
Ancak, sayın Güngör beyin de dikkat çektiği gibi bu maili gönderen kişi firmayı yasal olarak temsil ediyorsa ( imza sirkülerinde adı geçiyorsa) gönderdiği e-mail.onların aleyhine kesin bir delildir.
Merhabalar, uyarınız için teşekkür ederim.
Zaten, süresi içinde faturayı kabul etmediğimi noter ihtarnamesi ile itiraz ettim ve tebliğ edildi.
selamlar

Öncelikle geçmiş olsun demekten başka yapılacak bir şey bulamıyorum; soyut ile ilgili olarak benim de yazacak çok fazla şeyim var ancak 1 hafta daha beklemek istiyorum; ama şuan için en hayırlısı oraya hiç gitmemenizdir.

Gelecek hafta tüm olayları yazacağım buraya.

lütfen yazar mısınız 3 sene gecmiş üzerinden ben de soyut magduruyum.

Nete soyut karavan yaziyorsunuz...
Soykar morkar felan fisman cikiyor...
Hilkat garibeside resimler...
Ticaretin bu kadar zor oldugu donemde bu yanlislara bu kadar uzun yillar nasil ayakta kaliyorlar inanmak guc...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR