Merhaba,avidus' Alıntı:Soyut Karavan'a TMSF el koymuş, bu yüzden tüm ticari faaliyetleri durdurulmuştur.
Merhaba, yazacaklarınızı ben ve herkes merakla bekleyecek.avidus' Alıntı:Öncelikle geçmiş olsun demekten başka yapılacak bir şey bulamıyorum; soyut ile ilgili olarak benim de yazacak çok fazla şeyim var ancak 1 hafta daha beklemek istiyorum; ama şuan için en hayırlısı oraya hiç gitmemenizdir.
Gelecek hafta tüm olayları yazacağım buraya.
Merhaba, Levent bey;güngör' Alıntı:e-mail yazılı belge olarak kabul ediliyormu bilmiyorum,bukadar olaydan sonra bir yakınınız aracılığıyla hesabın açık kalan
kısımları ne miktarsa tahsilat makbuzunu elden almanız çok iyi olur sanırım.
Mesajı gönderen şahsın ibra edebilmek için imza yetkisi olup olmadığıda ayrı bir konudur. Dikkat lütfen.
Merhaba, Metin bey;metin0035' Alıntı:Ahmet bey geçmiş olsun.Bu demek oluyorki artık yapılacak işler sözleşme altına alınacak ve cezai müeyyideler madde madde konulacak.Soyut karavan acaba müşteri bulabiliyormu? Şimdiden sonrada pek bulabileceğini zannetmiyorum '2012 nisan ayında kendileri ile görüşmeye gittim.Bahçelerinde 3 adet karavan vardı.çekme ve bir amerikan birde açık mavi mercedes unımog karavan restorasyon için geldi dediler.Bu araç sahiplerininde canı yandı galiba .Güneş enerjisi işine girdiklerini söylediler.Acaba çok cabuk iş değiştirmek sektörden ayrılmak için amaçları ne ? Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor.SAĞLIK ve MUTLULUKLAR diliyorum. SEVGİ ve SAYGILAR.
Merhaba, bu konuda endişeye gerek yok. 7 milyon dolarlık işler yaptıklarını söylüyorlar gazetelerde sadece laf salatası.TA2RX' Alıntı:Farklı bir şirket ismiyle piyasaya girme ihtimallerine karşı, demek ki bundan sonra karşımıza çıkan yeni güneş enerjisi firmalarına karşı da dikkatli olmamız gerekecek.
edessastelio' Alıntı:Merhaba, bu konuda endişeye gerek yok. 7 milyon dolarlık işler yaptıklarını söylüyorlar gazetelerde sadece laf salatası.
Yeni bir kuruluşta aynı kişiler rol oynayacağına göre, zaten herkes tanıyor. Sermayesi yalan olanlar gün gelecek yeni bir yalan bulamayacaklar.
Selamlar.
Merhaba;Kadıkızı rumuzlu bey,KADIKIZI' Alıntı:Ahmet bey mağduriyetiniz için çok üzüldüm. Evet lafta işleri çok ! cayır cayır çalışıyorlar! Tek sermayeleri müşterilerden aldıkları peşinatlar. kendi paralarını asla kullanmazlar... senede 1 tane karavan yapıp bir şekilde müşteriyi de mağdur ederler. Güneş paneli değil de bildiğim kadarı ile rüzgar türbini yapıyorlardı ve o iş'te de müşteriler aynı şekilde senelerdir mahkemelik durumdalar. Eğer sabrınız varsa dava acmanızı öneririm. ancak bildigim kadarı ile e postalar delil için yeterli sayılmıyor.
bir de konu dışı ama güneş paneli ne kullandınız yeterli mi özellikleri nedir?
selamlar.
güngör' Alıntı:e-mail yazılı belge olarak kabul ediliyormu bilmiyorum,bukadar olaydan sonra bir yakınınız aracılığıyla hesabın açık kalan
kısımları ne miktarsa tahsilat makbuzunu elden almanız çok iyi olur sanırım.
Mesajı gönderen şahsın ibra edebilmek için imza yetkisi olup olmadığıda ayrı bir konudur. Dikkat lütfen.
Merhaba; İlhan bey;ilhanyüzbaş' Alıntı:Uyarılarınız için çok teşekkür ederiz.Ben karavan dünyasına yeni adım atmak üzere olan biriyim.17 kasım 2012 de bahsi geçen firma ile bir görüşmem oldu ve kendilerinden fiyat beklemekteyim.Ama uyarınızdan sonra kesin kararımı vermiş oldum.Bu tür olayların böyle forumlarda paylaşılması ne kadar güzel.Bizlerin hayallerinin başlamadan bitmesini engellemiş oldunuz tekrar teşekkürler...
Merhabalar, uyarınız için teşekkür ederim.esensami' Alıntı:e-mail yeni yasaya göre delil kabul ediliyor.
Ancak, sayın Güngör beyin de dikkat çektiği gibi bu maili gönderen kişi firmayı yasal olarak temsil ediyorsa ( imza sirkülerinde adı geçiyorsa) gönderdiği e-mail.onların aleyhine kesin bir delildir.
Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor...
Öncelikle geçmiş olsun demekten başka yapılacak bir şey bulamıyorum; soyut ile ilgili olarak benim de yazacak çok fazla şeyim var ancak 1 hafta daha beklemek istiyorum; ama şuan için en hayırlısı oraya hiç gitmemenizdir.
Gelecek hafta tüm olayları yazacağım buraya.