Ne kadar bütçeyle kaç gün kamp atacağını bilmiyorum ancak bütçen kısıtlı ise kamp alanına para verme.Yeme-içme ve acil durumlar için sakla.Kamp alanı güvenlidir diye düşünme çünkü öyle birşey yok.
Bu zamana kadar hep tek başına rota yürüyüşleri yapmış , kamp atmış , keşif yapmış ve yapmakta olan bir doğa bağımlısı olarak ben hırsızlık , kavga , hır gür , jandarmayla problem vb şeyler yaşamadım.Sıkıntılı tiplere , ortamlara ve durumlara denk geldim ama küçük çaplı şeylerdi.Ben "insansız doğa sahası" düşüncemle olabildiğince 'medeniyet'ten uzak yerlere kamp attığımdan böyle sıkıntılar yaşamamış olabilirim.Çünkü insanın olduğu yerde problem oluyor.
Tek başına kampta değerli eşyalarını her daim üzerinde bulundurman gerekli.Hem kaybolmasın hem de çalınmasın diye düğmeli veya fermuarlı ceplerde muhafaza edebilirsin.Ateş yakılması yasak olan yerlerde ateş yakmadığın ve girilmesi yasak alanlara girmediğin sürece yetkililer gelip "sen hayırdır?!" demez.Yağmur dönemi olduğundan Olimpos orman taraflarında kamp atmanı öneririm.Hem yağış hem de rüzgar sebebiyle.Bulunduğun konumu ailene veya arkadaşlarına bildir.İyi eğlenceler