Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan debarande Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,263

Etiketler

Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

Deep' Alıntı:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, yükseltme, motor gibi tüm işleri Oktay halletti, portbagaj ve tampon ise Orhan usta yapımıdır.

Mert yanlışmı hatırlıyorum sende bir de RR var dı değilmi?????

selamlar
 

Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

Oktay Usta...

Benim arabaya'da Oktay bakıyor.
RRC vardı bir tane bende, Oktay sayesinde yürüttük...
Sonra sattık o ayrı :smiley: Resimde dükkanın önünden zaten...

Şimdi efendim, sadece araba bozulunca filanda gitmiyoruz, takılmaya muhabbete de gidiyoruz dükkan'a ayrıca bilgilerinize.

Selamlar,

IMG_4110.jpg


Image029.jpg
 




Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

Deep' Alıntı:
Bende hiç RR olmadı Gökhan abi, 2 tane Disco var, bir dizel bir V8.

Hııııı ??? ??? Ben karıştırdım o zaman...RRc yi kestirmiş biri vardı o da turuncu renkli hatta LRO dan tanışıyorduk..... ???

selamlar
 



Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

evet, o araç en son gördüğümde elektrik tesisatı yenileniyordu, oktay 18 ocağa kadar yetiştirmem gerekli demişti. RRC kesilince bambaşka bir araca dönüşüyor, daha bir agresif oluyor kanımca. Yeni sahibi kazasız belasız kullansın..
 

Ynt: Oktay Usta: "Güleryüzlü Adam"

Hımmmmmm O zaman ben oktay ustay lada tanıştım.... Lro İst ulda gittiğim bir gezide o bahsettiğim araçta vardı,,,,karadeniz kıyısına doğru gitmiştik..


selamlar
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Mesajlar
1,527,253
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst