Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,028
Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

karavanınız çok güzel gerçekten mercedes olmasıda ayrı bi tat katmış güle güle kullanmanız dileğiyle paylaşım için tşk
 

Etiketler
Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

Profesyonel tasarım ve uygulama diye buna derim. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Ayrıca Melih bey haklı :D
 

Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

oğuz abi kazasız belasız keyifli gezilerde kullanın.


imaj karavan firması ilk kurulduğunda kampkaravan forumda bazı kişiler tarafından eleştirilmişti -her domain alıp site açan karavan üreticisi oluyor diye- bence eleştirilere çok güzel yanıt vermiş.başarılarının devamını diliyorum.
 

Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

Kaliteyi ve konforu ön planda tutunca Türkiye'de yapılamayacak hiçbir şey yok. Övgülere teşekkürler.

Fotoğraf konusuna gelince evet amatörüm çünkü bu işi profesyoneller gibi tanım gereği para için yapmıyorum, benim hobim, elimden geldiğince de iyi yapmaya çalışıyorum, beğeniler de beni çok mutlu ediyor.

Sevgiyle, saygıyla ...
 

Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

Oğuz Bey,
Karavanınız mükemmel olmuş,hayırlı uğurlu olsun.Ulaşılamayacak yer bırakmayacak kalitedeki araç ve İmaj karavan kalitesi donanımı ile sağlık ve mutlulukla bol seyahatler dilerim.
 





Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

Oğuz Bey; karvanınızı kazasız belasız iyi ve arzuladığınız gibi kullanın. İmaj karavan yapımı olduğunu yukarıdaki yazılardan anladım. Yukarıdaki soruların cevabını merak ediyorum. Detay teknik bilgi ve fiyat konusu. Saygılarımla.
 


Ynt: Oğuz Beyin Yeni Karavanı Mercedes 313 4X4 Sprinter

Oğuz Bey gerçektem gezenevinizi beğenmemek mümkün değil. Tasarımından yapımına ve fotğraflarına kadar herşey çok güzel. Bir çoğumuzun hayalindeki araca bir arkadaşımızın sahip olması hepimizi çok mutlu etti. Güzel günlerde, kazasız gezilerde kullanmanızı dileriz. Ben başka fotoğraf koyun demiyorum. En kısa zamanda bir hafta sonu kampında yakından incelemek gerek.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,243
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst