asperger_hhs
Yeni Üye
Ynt: Öğrenmek İstiyorum
ya benım msn de suan bır sorun var galıba çözmeye çalışıyorum.
ya benım msn de suan bır sorun var galıba çözmeye çalışıyorum.
;DMİCOMİCO' Alıntı:10 yıldır 93 Vitara 3K Hardtop kullanıyorum. sıkıntısız bir araç. Bu araçlarda motor ve kaporta durumu dışında Dikkat etmeniz gereken hardtop ne durumda ve araç rent görmüşmü. Aracın plakası biraz rent gibi kokuyor. ayrıca bu kasa almanızı tavsiye etmem çünkü Çok feci bağımlılık yapıyor imkanınız olduğu halde aracınızı değiştiremiyorsunuz. aldığım günden beri araca her bindiğimde lunaparka gitmiş bir çocuğun heyecanıyla direksiyonun başına gecip yola çıkarım. Çok eğlenceli sempatik bir araç işte bu nedenle daha ruhsuz model ve markalara bakın derim.
sıcak ıklımler ıcın guzel soguk ıklımler ıcın handı kapı ısınma oranı dıgerlerıne gore dusuk bırde ıcıne ses alma oranı bıraz daha fazlaömer25' Alıntı:suzuki vitara jlx 3k hardtop modeli derim bende alalı 1 hafta oldu harika birşey üstünü açıp asfalta çıktığında butun dıkkatlerı ustune topluyorsun sadece bu degıl araç bana güven verıyor tavsıye ederım ama rent olup olmamasına dıkkat....
ömer25' Alıntı:suzuki vitara jlx 3k hardtop modeli derim bende alalı 1 hafta oldu harika birşey üstünü açıp asfalta çıktığında butun dıkkatlerı ustune topluyorsun sadece bu degıl araç bana güven verıyor tavsıye ederım ama rent olup olmamasına dıkkat....
SİYAH ve BEYAZ aşkı bir başkadır beşiktaş ;Dlizz' Alıntı:Yol araçlarında en sevdiğim renk de siyahtır haniama tabi zor çizikti,temizlikti derken...ama havası bi başka...siyah olmazsa inci beyazını seviyorum bir de
![]()