SEVAL
www.sevalduban.com
Muş Korkut, Yedipınar Köyü İlköğretim Okulumuzda 2009 kütüphaneler haftası özel bir şekilde başlıyor.Şimdiye kadar sınıftaki 3-5 kitapla yetinen öğrencilerimizin artık kitap okuyabileceği bir kütüphaneleri oldu.1 haftadır okuldaki bütün öğretmenler ve öğrencilerimizin katkısı ile öncesinde kullanılmayan bir lojmanı artık öğrencilerimizin hizmetine BTF ailesininde katkılarıyla çok amaçlı bir sınıf haline dönüştürdük. Bizi Kardeş Okul olarak seçen sponsor grubumuza okulum adına çok teşekkür ederim.
3 odalı olan lojman artık eski görünüşünü terketti.Bir odası kütüphane, bir odası bilgisayar sınıfı diğer bir odası ise satranç sınıfı.Ama gelin görünki kütüphanemizin rafları boş.
Bu anlamlı haftada öğrencilerimize verebileceğimiz en anlamlı hediye onların kitap sevgisini kazanmasından başka ne olabilirki? Biz öğretmenleri olarak bunun için güzel bir mekan hazırladık.Şimdide boş iken anlamsız görünen bu rafları anlamlı kılmaya geldi.
Hep birlikte bu anlamsızlığa bir anlam katalım.
Türkiye'den bu grubu takip eden gönül dostlarımız için okul adresimi iletiyorum. Bize Yurtiçi veya Aras kargo ile ilkokul seviyesi kitapları gönderirseniz çok seviniriz.
Yedipınar İ.Ö.O.
Korkut/MUŞ
Tel: 0 505 803 4941
Kütüphanemizin ilk hali
Öğretmen arkadaşlar ve öğrencilerim temizlik yaparken
Öğrenci velimizin boyamaya yaptığı katkı
Öğretmen arkadaşım boya yaparken
Ben ve öğretmen arkadaş ölçü alırken
Ben duvara kuşak yaparken
Bu da duvarın son hali
Kütüphanemizin boş rafları
Kütüphanenin raflarının dolmasını bekleyen küçük kitap kurtlarım
3 odalı olan lojman artık eski görünüşünü terketti.Bir odası kütüphane, bir odası bilgisayar sınıfı diğer bir odası ise satranç sınıfı.Ama gelin görünki kütüphanemizin rafları boş.
Bu anlamlı haftada öğrencilerimize verebileceğimiz en anlamlı hediye onların kitap sevgisini kazanmasından başka ne olabilirki? Biz öğretmenleri olarak bunun için güzel bir mekan hazırladık.Şimdide boş iken anlamsız görünen bu rafları anlamlı kılmaya geldi.
Hep birlikte bu anlamsızlığa bir anlam katalım.
Türkiye'den bu grubu takip eden gönül dostlarımız için okul adresimi iletiyorum. Bize Yurtiçi veya Aras kargo ile ilkokul seviyesi kitapları gönderirseniz çok seviniriz.
Yedipınar İ.Ö.O.
Korkut/MUŞ
Tel: 0 505 803 4941
Kütüphanemizin ilk hali
Öğretmen arkadaşlar ve öğrencilerim temizlik yaparken
Öğrenci velimizin boyamaya yaptığı katkı
Öğretmen arkadaşım boya yaparken
Ben ve öğretmen arkadaş ölçü alırken
Ben duvara kuşak yaparken
Bu da duvarın son hali
Kütüphanemizin boş rafları
Kütüphanenin raflarının dolmasını bekleyen küçük kitap kurtlarım