Öğrencilerimiz Kütüphanemizin Boş Raflarının Doldurulmasını Bekliyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,988

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
Muş Korkut, Yedipınar Köyü İlköğretim Okulumuzda 2009 kütüphaneler haftası özel bir şekilde başlıyor.Şimdiye kadar sınıftaki 3-5 kitapla yetinen öğrencilerimizin artık kitap okuyabileceği bir kütüphaneleri oldu.1 haftadır okuldaki bütün öğretmenler ve öğrencilerimizin katkısı ile öncesinde kullanılmayan bir lojmanı artık öğrencilerimizin hizmetine BTF ailesininde katkılarıyla çok amaçlı bir sınıf haline dönüştürdük. Bizi Kardeş Okul olarak seçen sponsor grubumuza okulum adına çok teşekkür ederim.

3 odalı olan lojman artık eski görünüşünü terketti.Bir odası kütüphane, bir odası bilgisayar sınıfı diğer bir odası ise satranç sınıfı.Ama gelin görünki kütüphanemizin rafları boş.

Bu anlamlı haftada öğrencilerimize verebileceğimiz en anlamlı hediye onların kitap sevgisini kazanmasından başka ne olabilirki? Biz öğretmenleri olarak bunun için güzel bir mekan hazırladık.Şimdide boş iken anlamsız görünen bu rafları anlamlı kılmaya geldi.
Hep birlikte bu anlamsızlığa bir anlam katalım.

Türkiye'den bu grubu takip eden gönül dostlarımız için okul adresimi iletiyorum. Bize Yurtiçi veya Aras kargo ile ilkokul seviyesi kitapları gönderirseniz çok seviniriz.

Yedipınar İ.Ö.O.
Korkut/MUŞ
Tel: 0 505 803 4941

Kütüphanemizin ilk hali

316B.jpg

Öğretmen arkadaşlar ve öğrencilerim temizlik yaparken

318B.jpg

Öğrenci velimizin boyamaya yaptığı katkı

31AC.jpg

Öğretmen arkadaşım boya yaparken

31BC.jpg

Ben ve öğretmen arkadaş ölçü alırken

31EC.jpg

Ben duvara kuşak yaparken

320C.jpg

Bu da duvarın son hali

321D.jpg

Kütüphanemizin boş rafları

323D.jpg

Kütüphanenin raflarının dolmasını bekleyen küçük kitap kurtlarım

329D.jpg

Etiketler
Ynt: Öğrencilerimiz Kütüphanemizin Boş Raflarının Doldurulmasını Bekliyor...

Seval, bu başlık için teşekkürler, eminim katkıda bulunacak bir çok arkadaşımız olacaktır, tüm Gezenbilir Ailemizi destek vermeye bekliyoruz...

Seval Hanım Merhaba,

Yaptığınız çalışmaları gönülden tebrik ediyorum..Bu ülkenin sizin gibi ideaist sağduyulu insanlara ihtiyacı var..

Adresi aldım..Çağrınıza en kısa sürede katılacağım...

Tekrar kutluyorum...Sevgiyle kalın..Başarılar....

seval selamlar..
emeklerin için tebrik ediyorum. ben de çevremdekilere bu konuyu ileticem. eminim yardımcı olmak isteyenler çıkacaktır. kolay gelsin.

eminim evde artık kullanmadığımız bir sürü kitap olması lazım akşam eve gidince ilk işim onlara bakmak olacak
paylaşım için teşekkürler seval

bu aksam yemekte ılk okula gıden cocukları olan aıledeyım ılk iş bu gece baslıyor.

Hadi bakalım Cem, bol kitap ile dönersin umarım :smiley:

Su anda istanbul dışındayım.Sanırım carşamba perşembe döneceğim. Güzel kütüphaneye 2 takım ansiklopedi benden ....

Bugün okulumuzdaki çalışmalarımıza devam ettik.Dün aktardığım resimlerin artık temizliği yapılıp düzenlenmiş hali güzel bir görüntü çıkardı ortaya.Okulumuzdaki bilgisayarların kurulumunu tamamladık.Dünde dediğim gibi raflarımız boştu ben bir ilki gerçekleştirdim kendi evimdeki kitaplardan ve ansiklopedilerden birazını raflara yerleştirdim.Öğrencilerimde temizliği tamamladılar.Hayal Sınıflarımız yavaş yavaş oturmaya başladı.Bilgisayar sınıfımızı tamamladık ama kütüphnemizin rafları halen boş.

Bugün İstanbul ve İzmir'den okulumuza yardım edeceklerini yazan dostlarıma okulum adına çok teşekkür ediyorum.Ayrıca az önce aldığım telefonda İstanbul Pendik TKB tarafındanda kitap gönderileceği haberi geldi.Projemizi Amerikada ki yeğeninden öğrenmiş ve yardım elini bize uzatmak isteyeceğini söyledi. Öğrencilerim yani benim minik kitap kurtlarım göndereceğiniz kitapları dört gözle bekliyorlar.Projemizi destekleyen tüm dostlarıma okulum adına teşekkür ediyorum.

Saygılarımla
Mehmet AKAY

9D58.jpg

9C64.jpg

9CA5.jpg

9CC5.jpg

9CD6.jpg

9D27.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR