sinan54
Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına ....
Ynt: OFFROAD07 Karacaören çamur gezisi (27 Şubat 2011)
keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
fahriyesilot' Alıntı:0 gün bende 0rada 0lmak isterdim ama 0lmadı. Güzel gezi devamını beraber yapmak dileğiyle... Bu hafta neredeyiz....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
persumer' Alıntı:Aslında ona çamur demek çok doğru olmaz ;D ;D Mil daha doğru olur. Çamurun zorlaması ve tekerin hem artükilasyondan dolayı altta kalması hemde tam sağlı hareket etmesinden olmalıTabi parça yorulması da etken.
snguntac' Alıntı:ben bu sayfayı nasıl gozden kacırdımm ...massalah harıka gezı olmus) ahh kocaayak olcaktı orda da cekıp asılcaktı rubiconu ;D ;D ;D
snguntac' Alıntı:mile kralı yalan yanlız percin tecrubeyle sabit ;D ;D ;D 3 sene once bızde cekılmıs golun ortasında gecmeye kalkınca kalmıstık cagırdıgımız traktorde kalıyordu azdaha![]()
![]()
![]()
fahriyesilot' Alıntı:Hadi bende link vereyim. O değilde Perçin gölün ortasında 2 tane apdi birde jeep ne işin var gölü ortalıp gidiyon. Birde giderken salim kullanıyor ve diyorki "fahri olm bu araba kayıyor batcaz herhalde" fahride derki " bas olm bas 4 ceker bu kendini buldu araba vallaa".... ağustos ayı öğlen 12de sıcak nasıl ama gölün ortasında salim ben ve jeep...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44045.0