Offroad tecrübesi olmayan için tavsiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Reverdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,848

Reverdi

Yeni Üye
Yer
Antalya
öncelikle merhabalar,
ufacık bir arada bile kendini dağa taşa atmaya çalışan,dere tepe dolanmayı seven av düşkünü bir insanım ama bunun yanında öğrenci ve de esnafım 25 yaşındayım. :d full offroad bir aracın bana abes kaçma durumu ile sözde offroad lüks araçların abes kaçma durumu hemen hemen aynı şu anda.
vw amarok un çıkmasını iki yıl bekledim ama çıktıktan sonra pickuptan arazi aracı olmaz yönündeki diretmelerin de etkisiyle vazgeçtim. range rover evoque lar her ne kadar çok hoşuma gitse de o aracı araziye çıkarma gibi bir düşünceye kapılamıyorum ama şehiriçi ve şehirlerarası yolculuklarımda çok daha işimi görecek bir alet olduğu için de cazip geliyor. son olaraktan bir rubicon wrangler düşünüyorum sahibindende olan ama merak ettiğim offroad un yanında şehirler arası yol tutuşu nasıldır sonuçta sürekli dağ dere tepe de gezmiyorum büyük bir çoğunlukla şehiriçindeyim.
alet de bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-wrangler-rubicon-2-8-crd-2009-full-90981132/detay/

Etiketler
Ynt: Offroad tecrübesi olmayan için tavsiye

Hafif offroad ve av amaçlı kullanacaksanız bence beğendiğinizi belirttiğiniz Amarok size uygun görünüyor.
İlandaki Rubicon 4.5" yükseltmeli, 37" lastiklerle ve donanımıyla çok ağır şartlarda offroad yapabilir görürünüyor. Tabi bu donanımla da asfaltta yol tutuş ve performans almanız zor :smiley:
Standart bir rubicon da hem asfaltta hem de arazide yeterli olacaktır.
Sevgiler

Ynt: Offroad tecrübesi olmayan için tavsiye

bilgi ve yorumunuz için çok teşekkür ederim, biraz ani karar vermem gerekiyordu o yüzden biraz kafa karışıklığı yaşadım ama ben de amarokta karar kılmıştım en son ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR