conker
Kamp II
Ynt: Offroad Özlemi, Paintball ve Keşif (Yuvacık - 14.03.2010)
devam
devam
Bu hafta izoff gurubu başka yerdeydi , Biz Yuvacık off road olarak aytepedeydik hatta 35 civarında land rover ile beraber pazar günüde menekşe yaylasındaydıkconker' Alıntı:Merhaba arkadaşlar belki izoff'dan birilerine denk geliriz ve muhabbet ortamı olur diye bu hafta sonu Kartal LütfiKırdar Hastanesinden arkadaşlarla yuvacık'a geçti Menekşe yayalası güzergahı üzerinde bir konaklama mekanına yerleştik şansa buradan takip ettiğim bazı arkadaşları yaylaya doğru intikal halinde gördüm tanışabilmeyi çok isterdim kısmet olmadı hızlı geçtiler umarım eğlenmişlerdir ama bir iki kare alabilmeyi çok isterdim bizde kendi eğlencemize daldık yürüyüş sırasında bir unımog gördüm belk, hurdaydı ama o hurdanın asaleti yeter.
yunus bey eklediğiniz fotolar birkrz daha aaah ah dedirtiyor maalesef aşagıdaydım menekşe yaylasına çıkmak için geldik ama maalesef çekiciyle devam etmek zorunda kaldıkyunus bager' Alıntı:Bu hafta izoff gurubu başka yerdeydi , Biz Yuvacık off road olarak aytepedeydik hatta 35 civarında land rover ile beraber pazar günüde menekşe yaylasındaydık
menekşe yaylasında bir gurubu dereden karşıya geçirme işi bana kaldı sizde o gruptamıydınız yoksa
Fotoğrafların galiba çözünürlüğü yüksek olduğundan direk yükleyemiyorsunuz ya fotoların boyutunu küçültün yada photobucket.com üye olarak fotoları önce oraya sonrada fotoların img code linkini buraya yapıştırınconker' Alıntı:kıymetli arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum ama araçlı fotoğraflarımı yükleyemiyorum bu konuda yardıma açığım teşekkür ederim