TezzMertek' Alıntı:Bu geniş tekerlekler çok yakıt sarfiyatına sebeb olur sanırım.
Ama Gül'ü seven dikenine katlanır.
sağolun sizlerin yardımıyla güzel bişeyler çıkacak ortaya eminimevedilaz' Alıntı:kesinlikle koray kardeşımızle irtibata geçin derim tüm araçları bakmıştır sanırım oda araç aramakda tavsiye edecegi araç dogru araçdır bence
işim gereğide zaten biraz off road var inşaat teknikeriyim ve şuandada inşaat mühendisliğinde okuyorum bütçem yettiği ilk anda hemen endro aldım şantiyelere onunla gidiyodumTempus' Alıntı:bir bakima evet ama bir bakimada hayir, cok fazla heveslenip arac yapip 1 sene gecmeden off road dan vazegecnerlide cok gordum ama gercekten icinizde bu varsa gittikce buyuyerek devam ediyor
sağolun bende yawaştan bir başlıyım diyorummendüstri' Alıntı:bütçenize göre hafif yapılı bi araç alın. çünkü bu işe girdikçe kendinizde bir şeyler yapmak isteyeceksiniz ve samurai yi değiştirmeyi düşüneceksiniz.en iyi oyuncak cj5, arazi çok iyi, her türlü modifiyeye açık ama aşk ister her gün ilgilenmen gerekir.masraflıdır.samurai küçüktür.boyutlar sıkıntı yaratabilir.vitara daha uygun gibi.vitarayla başla xj le devam et toyota vx100 le son noktaya gel.
inşallah sizin gibi bu işlere gönül vermiş arkadaşlar olduktan sonra alırız da beraber bişeyler ortaya çıkartırızdayuzen_adam' Alıntı:Merhaba Abdüssamed arkadaşım. Sen aracını al gerisini büyük bir zevkle toplarsın. Sana her konuda yardımcı olurum...
sağolasın bende çok şey öğrendim gezenbilirdenVolk' Alıntı:Merhabalar offroad virüsü ben de doğuştan var.Ne zaman bir yüksekçe araç görsem hemen gidip incelerim küçüklükten beri.İyi hatırlıyorum 4-5 yaşımdayken bile TRT'de offroad yarışlarını izlerdim.Bir buçuk sene önce gezenbilirle tanıştım ve günde belki 10 kere girip kontrol eediyorum ne var ne yok diye, yeni birşeyler öğrenebilirmiyim diye.Hemen hemen her şeyi gezenbilirden öğrendim ve bilgilerimi değerlendirdikten sonra şöyle bir kanıya vardım.
Lada Niva başlangıç için çok iyi bir araç.
Parçası çok ucuz.Yeteri kadar yüksek.Orta difransiyel kilidi var araç askıda kaldığında tek hareketle kurtarabiliyorsunuz.4 tane de OK 144 lastik işi fazlasıyla götürüyor.Ayrıca araç çok fazla da arıza yapmıyor.Motor ömrü gibi bir sıkıntısı yok.tek sıkıntısı kaporta.Portbagaj, vinç filan zamanla olacak şeyler.He bana yetmez diyorsanız diğer araçlardan daha uygun fiyatlara yükseltme kiti yapılabiliyor.+ adet offset jant + bir takım mt lastik.
Benim kafamdan geçen proje bu.Kendim alırsam bir niva almayı düşünüyorum.size de tavsiyem bu yöndedir.
Naçizane siz abilerimden öğrendiğim şeyleri paylaşmak istedim.
Saygılar